28 / 04 / 2024

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim Merkezleri açıldı!

Malatya'da hayata geçirilen Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Şehit Engin Tilbaç Eğitim Merkezi açıldı.




Malatya Yavuz Selim Mahallesi Karagöz Caddesi Bahar Ortaokulu yanında yer alan Şehit Ahmet Kocabay Eğitim Merkezi ile Yavuz Selim Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesin'de bulunan Şehit  Engin Tilbaç Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Eğitim merkezlerinin açılış törenlerine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri de katıldı.

 

Eğitim merkezlerinin ne kadar önemli olduğuna değinen Başkan Ahmet Çakır, "Burada öğrencilerimiz sanatsal kurslara katılacak ve eğitimler alacak. Bu hizmetler yaptığımız yatırımlardan çok daha farklı bir anlam ifade ediyor. İnsana dokunan hizmetler yapıyoruz. Çocuklarımızın, derslerinde ve hayatlarında başarılı olmaları, topluma ve ailelerine faydalı olmaları için sanatla eğitimle kültürle buluşturmaya gayret ediyoruz. " dedi. 

Şehit Engin Tilbaç'ın kardeşi Kasım Tilbaç kısa bir konuşma yaparak, bir şehidin kardeşi olmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti ve abisinin adının bu Eğitim Merkezine verilmesinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür etti. 

 

Daha sonra Engin Tilbaç'ın annesi Bedriye Tilbaç şehit oğlu için yazdığı duygu dolu şiiri okudu. 

Yapılan konuşmaların ardından Şehit Ahmet Kocabay ve Engin Tilbaç Eğitim merkezlerinin açılışı yapıldı.



Malatya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön