30 / 04 / 2024

Şehitkamil Şirinevler Konutları tamamlanmak üzere!

Şehitkamil Şirinevler Konutları tamamlanmak üzere!

Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Şirinevler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şirinevler Konutları, bitme aşamasına geldi. Belediye,vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılayacak daireler yapıyor.




Şehitkamil Belediyesi tarafından vatandaşın konut ihtiyacını karşılamak adına Şirinevler Mahallesi’nde yapımı devam eden Şirinevler Konutları, bitme aşamasına geldi.


Dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi kapsamında Şirinevler Mahallesinde yapımı devam eden 2+1 ve 3+1 dairelerin inşaat çalışması bitme aşamasına geldi. İnşaat aşamasının kısa sürede bitme seviyesine gelmesi ise evlerine kavuşacak olan aileleri mutlu ediyor.

Şirinevler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun katkılarıyla mahallemize yapılan Şirinevler konutlarının inşaat çalışmaları artık bitme aşamasına geldi. Çok kısa bir sürede inşaat çalışmaları sona erecek. Şehitkamil Belediyesi tarafından mahallemize 1+1 konutlar yapılmıştı. Şimdi ise 2+1 ve 3+1 konutlar yapıldı. Konutların dışında, yine Belediyemiz tarafından, sosyal tesis, parklar ve bu gibi sosyal etkinlik yerleri de yaparak, bizlere farklı bir yaşam imkanı sunuyor. Bunun içinde mahalle sakinleri olarak, Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.


Gaziantep Artı Haber


Geri Dön