28 / 04 / 2024

Şehitkamil'de yeni yollar açılıyor!

Şehitkamil'de yeni yollar açılıyor!

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kaldırım çalışmalarına başladı. Yapılan kaldırım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.




Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarında yaptığı yol açma ve asfaltlama çalışmalarının ardından, kaldırım çalışmalarına başladı


ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARININ ARDINDAN HİZMETLER DEVAM EDİYOR


Şehitkamil Belediyesi, ilçenin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Beykent Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarında çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kaldırım çalışmalarına başladı. Yapılan kaldırım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.


 


BELEDİYEMİZ İSTEKLERİMİZE ANINDA CEVAP VERİYOR


Beykent Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş, “Mahallemiz eskiden köy durumundaydı. Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerle modern bir mahalle haline kavuşuyor. Mahalle sakinleri yapılan hizmetin farkındalar. Mahallemizin önceden yolları yoktu yeni yollar açıldı. Alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Hiç ara verilmeden asfaltlama çalışması yapıldı. Şuanda kaldırım çalışmaları da hızlı bir şekilde yürütülüyor. Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine mahallemize yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.



Şehitkamil Belediyesi


Geri Dön