14 / 05 / 2024

Şehitkamil yol yapım çalışmaları

Şehitkamil yol yapım çalışmaları

Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kaldırım çalışmalarına başladı. Yapılan kaldırım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! 38 bin konuta erişim sağlayacak yol yapım çalışmaları tam gaz devam...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 yılındaki depremlerden etkilenen şehirlere 38 bin konuta erişimi sağlayacak toplam 210 kilometre uzunluğundaki bağlantı ve imar yolunun yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyol Asfalt Yol Yapım Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Onurcan Gönültaş tarafından kuruldu.

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçler Yol Yapım İnşaat Nakliye Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çetin tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancego İnşaat Hafriyat Yol Yapım Peyzaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Şaban Yıldırım tarafından kuruldu.

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nesba Yol Yapım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Uğurtürk tarafından kuruldu.

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı Aşkale Asfalt Yol Yapım İnşaat Taahhüt Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Gayrimenkul sahipleri için yol yapım giderlerinde yeni dönem!

Belediye Gelirleri Kanunu Harcamalarına Katılma Payı Yönetmeliği'nde değişiklik yapıldı. Gayrimenkul sahiplerinden yol yapım giderlerinin 3’te 1’i ‘Yol Harcamalarına Katılma Payı’ adı altında alınabiliyordu. Değişiklik ile bu madde zorunluluktan çıkacak. 

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Yol Yapım Asfalt Nakliyat Petrol Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kasim Yılmaz tarafından kuruldu.

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahc Yol Yapım İç Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Şehitkamil yol yapım çalışmaları Haberi

Şehitkamil yol yapım çalışmaları


Şehitkamil Belediyesi, Beykent Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarında yaptığı yol açma ve asfaltlama çalışmalarının ardından, kaldırım çalışmalarına başladı


ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARININ ARDINDAN HİZMETLER DEVAM EDİYOR


Şehitkamil Belediyesi, ilçenin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Beykent Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarında çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kaldırım çalışmalarına başladı. Yapılan kaldırım çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.



BELEDİYEMİZ İSTEKLERİMİZE ANINDA CEVAP VERİYOR


Beykent Mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş, “Mahallemiz eskiden köy durumundaydı. Şehitkamil Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlerle modern bir mahalle haline kavuşuyor. Mahalle sakinleri yapılan hizmetin farkındalar. Mahallemizin önceden yolları yoktu yeni yollar açıldı. Alt ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Hiç ara verilmeden asfaltlama çalışması yapıldı. Şuanda kaldırım çalışmaları da hızlı bir şekilde yürütülüyor. Belediye...