28 / 04 / 2024

Şehriyaz Beşevler fiyat!

Şehriyaz Beşevler fiyat!

Firma: Şehriyaz Konut Yapı Kooperatifi

Proje: Şehriyaz Beşevler

Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...



Geçtiğimiz yıllarda Şehriyaz Manzara projesini hayata geçiren Şehriyaz Konut Yapı Kooperatifi yeni projesi için start verdi.

Şehriyaz Beşevler ismini taşıyan proje firmanın daha önceki hayata geçirdiği projeler gibi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilecek.

Şehriyaz Beşevler fiyat!

Şehriyaz Beşevler fiyat!
Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları ile ilgili bazı bilgiler verelim.

30 dönümlük alan üzerinde yükselen Şehriyaz Beşevler projesinde toplamda 2000'e yakın konuta yer verilmesi planlanıyor. Proje kapsamındaki 2+1 konutların fiyatları 400 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Şehriyaz Beşevler fiyat!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesinden konut kredisi imkanı ile daire sahibi olmak mümkün. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

Şehriyaz Beşevler Tuzla projesinde yer alan konutların satışları Tuzla Belediyesi tarafından yapılıyor. Tuzla Paşabahçe fabrikasının yakınında hayata geçirilen proje E-5'e de yakın konumda yükseliyor.

Telefon : 444 0 906

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön