02 / 05 / 2024

Şehrizar Konakları'nda satışların yarısı tamamlandı!

 Şehrizar Konakları'nda satışların yarısı tamamlandı!

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehrizar Konakları'nı ziyaret etti. Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ev sahipliği yaptı



Emlak Konut GYO ve GAP İnşaat'ın 2013'te tamamlanacak Şehrizar Konakları projesine olan ilgi her geçen gün artıyor. Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, toplam 38 blok ve 208 lüks daireden oluşan projenin yüzde 50'den fazlasının satıldığını söyledi. 


AKILLI DAİRELER 

Yetgin, projedeki konutların baz istasyonlarının olumsuz etkilerini azaltan titanyum çatı, termowood özellikli ısı yalıtımlı ahşap dış yüzey kaplama gibi Türkiye'de ilk sayılabilecek teknik özelliklere sahip akıllı daireler olduğunu belirtti. Ev sahipliğini Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık'ın yaptığı MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve yönetim kurulu üyelerinin Şehrizar Konakları'na gerçekleştirdiği ziyarette, projeyle ilgili bilgi veren Yetgin, projenin çok özel bir lokasyonda kurulduğunu vurguladı. Yetgin, İstanbul'un en gözde mekanlarında projelere odaklandıklarını vurgulayarak, toplam portföy büyüklüklerinin 4 milyar dolara ulaştığını kaydetti. Görüşmeye aralarında Kiler Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Kiler'in de bulunduğu 20 kişilik heyet katıldı. Haftalık olağan toplantısını da İstanbul'daki Şehrizar Konakları'nda yapan MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, projenin örnek dairelerinden birini gezme fırsatı da buldu. Projede satışı devam eden dairelerin fiyatları KDV dahil 1 milyon 950 bin ila 3 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. 

Takvim



Geri Dön