16 / 05 / 2024

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehrizar Konakları'nı ziyaret etti. Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ev sahipliği yaptı

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Hakan Aygen yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi.

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Yeşil GYO yönetim kurulu komitelerini seçti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı müteakiben aldığı yönetim kurulu kararına istinaden, yönetim kurulu komiteleri seçildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Ata GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşte Ata GYO'nun yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu, 8 Haziran 2021 tarih ve 2021/20 sayılı toplantısında, yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. 

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Haberi

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri

Emlak Konut GYO ve GAP İnşaat'ın 2013'te tamamlanacak Şehrizar Konakları projesine olan ilgi her geçen gün artıyor. Çalık Gayrimenkul Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, toplam 38 blok ve 208 lüks daireden oluşan projenin yüzde 50'den fazlasının satıldığını söyledi. 


AKILLI DAİRELER 

Yetgin, projedeki konutların baz istasyonlarının olumsuz etkilerini azaltan titanyum çatı, termowood özellikli ısı yalıtımlı ahşap dış yüzey kaplama gibi Türkiye'de ilk sayılabilecek teknik özelliklere sahip akıllı daireler olduğunu belirtti. Ev sahipliğini Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık'ın yaptığı MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve yönetim kurulu üyelerinin Şehrizar Konakları'na gerçekleştirdiği ziyarette, projeyle ilgili bilgi veren Yetgin, projenin çok özel bir lokasyonda kurulduğunu vurguladı. Yetgin, İstanbul'un en gözde mekanlarında projelere odaklandıklarını vurgulayarak, toplam portföy büyüklüklerinin 4 milyar dolara ulaştığını kaydetti. Görüşmeye...