28 / 04 / 2024

Şeker Fabrikaları, 12 ilde bina ve depolarını satıyor!

Şeker Fabrikaları, 12 ilde bina ve depolarını satıyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş, Afyonkarahisar, Ağrı, Iğdır, Tekirdağ, Bolu, Ankara, Aksaray, Bilecik, Kahramanmaraş, Erzurum, Tokat ve Bursa illerindeki lojman binası ve depolarını ihale yoluyla satışa çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlan



 

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü, 12 ilde bulunan lojman binası ve depolarını satıya çıkardı. Afyonkarahisar, Ağrı, Iğdır, Tekirdağ, Bolu, Ankara, Aksaray, Bilecik, Kahramanmaraş, Erzurum, Tokat ve Bursa'daki binalarını özelleştirilmek üzere 4046 sayılı Kanun Hükümleri çerçevesinde ayrı ayrı ihale edecek.

İhaleler kapalı zarf içerisinde teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle Pazarlık Usulü ile gerçekleştirilecek. İhale Komisyonunca gerekli görülmesi halinde ihaleler pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile ve açık artırma usulü ile sonuçlandırılabilecek.

Satışa konu olan gayrimenkuller için verilen teklifler; 1-6. sıra no.larda yer alan gayrimenkuller için 1 Ağustos 2011 Pazartesi günü en geç saat 11.00den itibaren, 7-10. sıra no.larda yer alan gayrimenkuller için 3 Ağustos 2011 Çarşamba günü en geç saat 11.00den itibaren, 11-19. sıra no.larda yer alan taşınmazlar için 5 Ağustos 2011 Cuma günü en geç saat 11.00den itibaren, açılacak ve aynı saatte pazarlık görüşmelerine başlanacak. Teklif sahiplerinin ihale gün ve saatinde Mithatpaşa Cad. No: 14 Yenişehir/ANKARA adresinde bulunan Genel Müdürlüğün 6. katında hazır bulunmaları gerekiyor.

İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İlanın detayları için tıklayın!

 


Geri Dön