Genel

Şekerbank finansman desteği sağlıyor!

 Şekerbank, 2011 yılından itibaren yapı ruhsatı alacak binalarda zorunlu olacak Enerji Kimlik Belgesi'nin temini için, imalat sanayimden turizme, inşaat sektöründen bireylere kadar tüm müşterilerine avantajlı koşullarda fin

 Şekerbank, 2011 yılından itibaren yapı ruhsatı alacak binalarda zorunlu olacak Enerji Kimlik Belgesi'nin temini için, imalat sanayimden turizme, inşaat sektöründen bireylere kadar tüm müşterilerine avantajlı koşullarda finansman desteği sağlıyor. Bir binanın enerji ihtiyacını gösteren, enerji tüketimini sınıflandıran, yalıtım özelliklerini ifade eden ve ısıtma-soğutma sistemlerinin ne kadar verimli kullanıldığına ilişkin bilgilerin yer alacağı Enerji Kimlik Belgesi, EKOkredi kapsamında finanse edilebilecek.
Şekerbank, enerji tasarrufu ve verimliliğine yönelik olarak uygulamaya koyduğu "enerjiyi ve emeği koruyan" ürünü EKOkredi ile; bireysel, ticari ya da tarım alanlarındaki tüm segmentlere finansman sağlıyor. Banka EKOkredi kapsamında, Yalıtım, Güneş Enerjisi, Doğalgaza Geçiş, Verimli Aydınlatma, Verimli Isıtma gibi alanlarda cazip kredi alternatifleri sunarak binaların enerji verimliliği skalasında daha üst sırada yer almaları için de fırsat sunuyor.
Habertürk