Kent Haberleri

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor

Kadın kooperatiflerini desteklemek için hayata geçirilen Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı çerçevesinde her bir kadın kooperatifine 10 bin lira olmak üzere dijital reklam desteği sağlanıyor. Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. 

2017'den bu yana Türkiye’nin dört bir yanından 43 binden fazla girişimci kadın, 200'den fazla kadın kooperatifi ile 51 sivil toplum kuruluşunun yanında bulunan Hepsiburada, kadın kooperatiflerine destek olmak amacıyla Şekerbank ile iş biriliği yaptı. 

Bu kapsamda, kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. İşte detaylar...

Hepsiburada, bünyesinde satış gerçekleştiren kadın kooperatiflerine Şekerbank iş birliğiyle 10 bin lira değerinde HepsiAds dijital reklam desteği ve bankacılık ürün ve hizmetleriyle finansmana erişim imkânı sağlanıyor. 

Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin liraya kadar nakit desteği de alabilecek. Kampanyaya katılan banka müşterisi kadın kooperatifleri, ayrıca bir yıl süresince POS aidat muafiyeti ve ücretsiz EFT/havale hakkına sahip olacak.

Söz konusu bankanın kadınlara özel sunduğu “Bütçem Benim Bonus Kart” yıllık kart aidat ücretinden de yine bir sene boyunca ücret alınmazken, katılımcılar, Hepsiburada siparişlerinde ücretsiz fotoğraf çekimi, süresiz bedava kargo hizmetinin yanı sıra ücretsiz “Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü E-ticaret” ve finansal okuryazarlık eğitim fırsatlarından da faydalanabilecek.      

KUMOĞLU: "ÜRETEN KADINLARIN İŞLERİNİ BİRLİKTE BÜYÜTÜYORUZ"

Kadınların üretime ve iş gücüne daha etkin katılımı için kadın bankacılığı yaklaşımlarına dikkat çeken Tuğbay Kumoğlu açıklamasında dijital kanallar aracılığıyla kapsayıcı finans alanında ilklere imza atıklarını kaydetti.

Dijital bankacılık ürünlerinin yanı sıra kadınlara özel işletme ve yatırım kredileri, kredi kartları ve finansal okuryazarlık eğitimleri ile kadın kooperatiflerine destek olduklarını söyleyen Kumoğlu, "Üreten kadınların işlerini birlikte büyütüyoruz" dedi.

Kumoğlu, Hepsiburada ile iş birliği içinde oldukları ‘Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü’ programı sayesinde de Türkiye’nin neresinde olursa olsun kadın üreticilerin pazarlama faaliyetlerini güçlendirmek, satış fırsatlarını artırmak için özel bir dijital reklam ve finans kaynağı sunacaklarını ifade etti.

ÖZGÜN: GİRİŞİMCİ KADINLARA DESTEKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK 

Kadın girişimcilere destek olmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini aktaran Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ise “Hepsiburada olarak, 2017'den bu yana, Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programı ile girişimci kadınlara eğitim, pazarlama ve operasyonel süreç konularında destek sağladıklarına değindi.

E-ticaret ekosisteminin her alanında kadınların yanında yer aldıklarını ve program ile bugüne kadar 43 binden fazla girişimci kadına, 220’ye yakın kadın kooperatifine ve 30 sivil toplum kuruluşuna katkı sağladıklarını söyleyen Özgün, Şekerbank ile hayata geçirdikleri yeni iş birliği ile kadın kooperatiflerinin finansal engelleri aşmalarına bir destek daha eklemiş olduklarını ifade etti.

Desteklere devam edeceklerini söyleyen Özgün, "Önümüzdeki dönemde de Hepsiburada olarak bugüne kadar yaptığımız gibi tüm imkanlarımızı sunarak girişimci kadınları güçlendirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

TOKİ o şehirdeki iki yeni proje için düğmeye bastı! 

Finansmana ihtiyaç duyan borsaya koştu!

Borsa İstanbul'dan günün ilk yarısında yeni rekor: 6.841,60 puanla tüm zamanların en yükseği!