28 / 04 / 2024

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

TCMB’nin politika faizlerini artırma trendiyle birlikte mevduat faizlerindeki faiz yarışı da hızlanırken, bankalar da bir yandan yeni ürünler ile tasarruf sahiplerini TL mevduata davet ediyor. Şekerbank da TAM hesap ile kullandıkça daha fazla kazandırıyor.



Merkez Bankası’nın politika faiz oranlarını yüzde 30’lara yükseltmesinin ardından banka mevduat faizleri de hızla yükselmeye devam ediyor. Ekonomi yönetiminin, Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarından çıkış yönünde bankalara verdiği talimatların ardından sektör TL mevduatta daha rekabetçi politikalara yönelirken, faiz oranlarında yükseliş de devam ediyor.

Şekerbank da tasarruf sahiplerine yönelik ‘TAM Hesap’ ile bankacılık ürünlerini aktif olarak kullananlara yönelik ek getiri elde etme imkanı sunuyor. Birikimlerini ek avantajlarla değerlendirmek isteyen tasarruf sahiplerine, “TAM Hesap” ürününü hizmete sunan Şekerbank, tasarrufu artıran mevduat ürünü olan “TAM Hesap” ile kart harcamalarından düzenli ödeme talimatına, krediden yatırım fonu alımlarına kadar bankacılık ürün ve hizmetlerini kullanan müşterilerine ek getiri imkânı sunduklarını bildirdi.

KUMOĞLU: EK GETİRİ FIRSATI SUNUYORUZ

Şekerbank tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu da konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, TAM (Tasarrufu Artıran Mevduat) Hesap ürününün özelliklerini anlattı. Kumoğlu, küçük tasarrufları teşvik etmeyi amaçlayan ürünlerine bir yenisini daha ekleyerek bankacılık ürünlerini etkin bir şekilde kullanan müşterilerimize ek getiri kazanma fırsatı sunduklarını ifade etti. Kumoğlu, ayrıca TAM Hesap ürünleri ile müşterilerinin bin bir emekle edindikleri birikimlerini avantajlı koşullarda değerlendirilmesini ve ülkemizin tasarruf hacmine katkı sağlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

HANGİ KANALLARDAN AÇILABİLİYOR?

TAM Hesap ile ilgili Şekerbank’ın internet sitesinde yer alan bilgilendirmeye göre, Tam Hesap bankanın şubelerinden açılabiliyor. İnternet sitesinde yer alan bilgiye göre, sözkonusu hesap Türk Lirası cinsinden açılabiliyor. TAM (Tasarrufu Artıran Mevduat) Hesap ile birlikte ek ürün kullanılması dahilinde ekstra faiz ayrıcalığı elde edilebileceği belirtiliyor. Buna göre; Vadesiz Hesap Bakiyesi, Yatırım Fonu, Dijital Aktiflik, Kredi Kartı, KMH, Sigorta, Debit Kart Harcaması, Düzenli Ödeme Talimatı, Kredi Kullanımı, OFÖ ürünlerinin kullanımıyla ekstra faiz avantajı elde edilebileceği kaydediliyor.

'Anadolu Bankacılığı' anlayışıyla köyten kente; yerel özellikleri ve gereksinimleri dikkate alarak hizmet veren Şekerbank, Türk bankacılık sektöründe aktif büyüklükte ilk 10 özel banka arasında yer alıyor. Banka aynı zamanda küçük işletmelerin finansmanında lider banka olarak yer alıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön