27 / 04 / 2024

Özdilek’ten harcadıkça kazandıran kampanya! Harcadıkça 50 TL cebinizde

Özdilek’ten harcadıkça kazandıran kampanya! Harcadıkça 50 TL cebinizde

Özdilek’te Bankkart ile 6 Ekim 2022 'ye kadara Özdilek hipermarketlerinden ve mağazalarından tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişlerinize 50 TL Bankkart lira hediye edilecek.



Harcadıkça kazandıran bir kampanya haberimiz var size… Kampanya kapsamında Özdilek hipermarketlerinden Bankkart ile yapacağınız alışverişler size hediye Bankkart Lira kazandıracak. Kampanya 8 Eylül 2022 tarihinde başladı, kampanyadan faydalanmak için son gün 06 Ekim 2022 tarihi olacak. Belirtilen tarihler arasında Özdilek hipermarketlerinden ve mağazalarından tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzerindeki alışverişlerinizde 50 TL Bankkart Lira hediye fırsatına kavuşacak. 

Kampanyadaki fırsatlar sadece bununla da snırlı değil… Ayrıca Bankkart Lira ile yapacağınız 4 taksitli giyim ve tekstil alışverişlerinizde artı taksit imkanı da var. 4 taksitli giyim ve tekstil alışverişlerinizde artı 4 taksit fırsatı da sunulacak.

Peki diyelim ki belirtilen tarihler arasında 400 TL ve üzerinde alışveriş yaptınız ve hediye 50 TL Bankkart Lira kazanmaya hak kazandınız, Bankkart liralar ne zaman kartınıza yüklenecek?


Geri Dön