30 / 04 / 2024

Costa Group, Bigart İletişim Danışmanlığı ile anlaştı!

 Costa Group, Bigart İletişim Danışmanlığı ile anlaştı!

Rusya'nın büyük inşaat şirketlerinin profesyonellerini bir araya getiren Costa Group, başta inşaat olmak üzere farklı sektörlerdeki başarılarını Türkiye'de anlatmak için Bigart İletişim Danışmanlığı ile anlaştı



Farklı kültürlerden 2500 çalışanı ile Rusya'da ciddi bir istihdam yaratan ve bir Türk grup şirketi olarak ilerleyen Costa Group'un Türkiye'deki tüm iletişim faaliyetlerini bundan böyle Bigart yürütecek.


Krizde tüm firmaların personel çıkardığı bir dönemde, yetenekli sektör profesyonelleri ile anlaşıp insana yatırım yaparak büyüyen Costa Group, ortaya koyduğu farkla da krizi tam anlamıyla fırsata çevirdi.


Lokomotif şirketi Costa Construction olan grup, turizm ve enerji sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. Alışveriş merkezi, konut, ofis ve otel projelerinin temel müteahhitlik hizmetlerini üstlenen ve merkezi Rusya'da olan Costa'nın, ayrıca İstanbul, Katar ve Dubai'de de ofisi bulunuyor. Costa, İtalya ve Amerika'da ise farklı sektörlerde faaliyet gösteriyor. Yurt dışında kazandığı sermaye ile Türkiye'ye yatırım yapan Costa; Capital Partners, Capital Group, BEL Development, Donstroy, IKEA, RMB Invest, Torgovy Kvartal etc gibi isimleri portföyünde bulunduruyor.


2000 yılında kurulan Bigart Creative Studio bünyesinde yer alan Bigart İletişim Danışmanlığı medya ilişkileri, etkinlik yönetimi ve online iletişim danışmanlığı alanlarında hizmet veriyor. Portföyünde inşaat sektörünün ağırlıklı olduğu ajans Artyol Mühendislik, Ce-Plast, Bridge Restaurant ve Profine Kedi ve Köpek Mamaları'nı bünyesinde barındırıyor.



Geri Dön