29 / 04 / 2024

Makel Şirketler Grubu'nun yeni ürünleri Lumia ve Karea Yapı Fuar'nda ilgi odağı oldu!

 Makel Şirketler Grubu'nun yeni ürünleri Lumia ve Karea Yapı Fuar'nda ilgi odağı oldu!

Makel Şirketler Grubu, Tüyap’ta 02 – 06 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 35.Uluslararası Yapı Fuarı’na katılarak yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu



Yapı sektörüne yön veren seçkin firmaların biraraya geldiği fuarda Makel 122 m2 lik alan üzerine kurulu özel tasarım ve özel görsel çalışmalar ile desteklenmiş standı ile katıldı.


Bu yıl 35.’si düzenlenen ve yaklaşık 112 bin kişinin ziyaret Yapı Fuarı İstanbul 2012’de yerli ve yabancı firma katılımına sahne oldu. Makel standını bayiler, Mimarlar Odaları, Mühendisler Odası, Elektrikçiler Odası ve Tedaş yetkilileri tarafından ziyaret edildi ve büyük beğeni kazandı.       


Makel, sahip olduğu teknolojiyi sürekli yenileyerek çağın gereklerine uygun olarak geliştirdiği ve yenilediği ürün gruplarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı’nı ziyaret eden elektrik malzemeleri kullanıcısı tüketiciler, Mimarlar ve fuar ziyaretçileri aldıkları bilgiler doğrultusunda Makel ürünlerine yönelik beğenilerini dile getirirken, yerli sermaye bir markanın Türkiye’de ve dünyanın 40’ı aşkın ülkesinde güvenle kullanılıyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Makel, Yapı Fuarı’nda, 1977 yılından bu yana elektrik malzemeleri sektörüne sunmakta olduğu geniş ürün gamında yer alan anahtar-priz, grup priz, sigorta, sigorta kutusu, elektronik sayaç, reaktif güç kompanzasyon röleleri, Safeguard Şok Korumalı Grup Priz, aksesuar, Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalterler(3kA-6kA ve 10kA),GSM/GPRS Modem ve aksesuar ürün gruplarının tümünü sergilerken, 2012 yılında Makel, ürün gamına yeni eklenen anahtar-priz serisi “Lumia ”ve ‘’Karea’’, Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalterler ile Panelmetre ürünlerinin tanıtımını yaptı.


Yeni ürün Lumia ve Karea göz doldurdu


Yeni anahtar serisi “Lumia”yı fuarda sergileyen Makel metal, cam, ahşap ve corian çevceve seçeneklerini tüketicilerin beğenisine sundu. Üst segment grubuna hitap eden ürünler yaşam alanlarına modern ve minimalist tasarımları yeni bir soluk getirecek. Anahtarın ışıkta, ışığın ayrıntıda gizli olduğu gerçeği ile birbirinden cazip renklerde çerçeve ve tuş kombinasyonlarını görücüye çıkartan Makel, Lumia serisi ile büyük beğeni kazandı.


Diğer taraftan, yeni ürünü Karea Seri’sini de fuarda tanıtan Makel bu serideki 16 farklı renk seçeneği, yatay ve dikey çerçeve kombinasyonları ile dikkat çekti.  



Geri Dön