04 / 05 / 2024

Soyak Soho' nın iPad üzerinden yapılan tanıtım büyük ilgi gördü!

Soyak Soho' nın iPad üzerinden yapılan tanıtım büyük ilgi gördü!

Geçtiğimiz aylarda son zamanların en şaşırtıcı lansmanıyla tanıtımı yapılan Soyak’ın yeni rezidans projesi Soyak Soho’nun reklam kampanyalarında da teknoloji ön plana çıkıyor



Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel’in hologramının projeyi anlatıp Soyak Soho meraklılarını sanal dünyada proje tanıtımına davet etmesinin ardından, projenin iPad üzerinden yürütülen tanıtım çalışmaları da büyük ilgi gördü. 


Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da kalabalıklardan uzak elit bir yaşam sunacak rezidans projesi Soyak SOHO için düzenlediği hologramlı tanıtımın ardından, iPad üzerinden reklam kampanyasına devam ediyor. iPad uygulamalarındaki tanıtımıyla ilgi çeken Soyak SOHO, 1 hafta içinde %3,48’lik tıklanma oranına ulaştı.


Genel tıklanma oranlarına bakıldığında ortalamanın %1-2 olarak gerçekleştiği ve %2-3 tıklanma oranının başarılı kabul edildiği değerlendirmede, Soyak SOHO’nun elde ettiği sonuç ve sağlanan geri dönüşler, çok başarılı olarak nitelendirildi.


Kalabalıklardan hoşlanmayanlara İstanbul’un merkezinde elit bir yaşam


Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da kalabalıklardan uzak elit bir yaşam sunacak rezidans projesi Soyak SOHO, toplam 77 rezidans daire ve 3.500 m2’lik ofisten oluşmaktadır. Tüm rezidans ve concierge hizmetlerinin sunulduğu 7 katlı butik projenin rezidans kısmı, büyüklükleri 65 m2 ile 252 m2 arasında değişen 1+1, 2+1, 1+1 dubleks ve 3+1 dubleks rezidans dairelerden meydana gelmektedir. 


Aralık 2013 itibariyle; merkezi iş alanlarına olan yakınlığı, alternatif ulaşım olanakları ve 4 farklı renk ve zevke hitap eden iç tasarım alternatifleri ile İstanbul’un en işlek noktasında ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açacak olan Soyak SOHO, özel yaşantısında kalabalıklardan hoşlanmayanlara elit bir yaşam sunacaktır.


Bünyesinde alışveriş merkezi, spa, spor salonu ve güzellik merkezine yer vermek yerine merkezi noktalara 1-2 dakikalık mesafede bulunan konumuyla, bu imkanlara istenen her an ulaşma kolaylığı da sunmaktadır.


Yaklaşık 5.000 m2 arazi içerisinde yer alan Soyak SOHO’da her rezidansın tahsisli otopark yeri ve depo alanı bulunmaktadır. En modern teknoloji ile donatılan Soyak SOHO’da kışın buzlanmalara karşı otopark rampası yerden ısıtmalıdır ve elektrikli araçlar için şarj ünitesi bulunmaktadır.


Konutların standart olarak, buzdolabından kurutmalı çamaşır makinesine kadar tüm beyaz eşyalar dahil teslim edileceği Soyak SOHO’da; farklı stillere göre tasarlanmış olan rezidans seçenekleri ile, müşterilerin zevklerine ve yaşam standartlarına en uygun olan rezidansı seçme özgürlüğü sunulmaktadır. 



Geri Dön