28 / 04 / 2024

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların şu anda adil değerinin 35 TL olduğunu belirterek dolarda yükselişlerin devamının geleceğini açıkladı. Geçer, doları ve dolar borcu olan yatırımcıları uyararak, faiz artırımlarının devam etmesi halinde ABD'de hisse satışlarının başlayacağını ve bunun tüm dünyaya yansıyacağını belirtti. Doların yüzyılın rekorunu kıracağını söyleyen Geçer, ''Dolar borcu olanların eli ayağına dolanacak. Şimdiden borcu olan kapatmanın yolunu bulsun. Yoksa kapatmak hayal olacak" dedi.

Selçuk Geçer bu işin lamı cimi yok diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

DOLARIN FÜZE GİBİ FIRLAYACAĞI TARİH!

Dolar kuru yılbaşından bu yana düzenli olarak yükselmeye eğilimine devam ederken seçimlerin ardından adeta fırladı.ABD Merkez Bankası'nın ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararları dolar kurunu etkileyen en önemli unsur.

Uzmanlara göre dolar TL 30 lirayı kısa süre içinde ulaşacak. Hatta dolar kuru için daha da yüksek tahminler de geliyor. Yaptığı yüksek tahminler nedeniyle adını sıkça duyduğumuz Selçuk geçer, doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı.

Selçuk Geçer ABD Merkez Bankası'nın faiz artırım kararlarını ele aldı. Dolar kurunda bu kararların etkisiyle birlikte ani yükseliş atakları beklediğini açıklayan Selçuk Geçer, Faiz artırımlarının devam etmesi halinde ABD'de hisse satışlarının başlayacağını ve bunun tüm dünyaya yansıyacağını belirtti.

Dünya borsalarında esas büyük satışların önümüzdeki günlerde olacağını söyleyen Selçuk Geçer, böyle bir tablonun oluşması durumunda riskli piyasalarda ciddi düşüşler olacağını kaydetti. 

Selçuk Geçer bu işin lamı cimi yok diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

DOLAR 45 LİRAYI GEÇECEK!

Geçer dolar kurununun geleceği seviye ile ilgili, “Olmazsa Türkiye'nin dış ticaret açığı daha da artacak. Dengelensin diyorsanız da, o seviyeler buralar değil. Dengeleneceği seviye 45 lira ve üstü. Sonrasında da oluşacak enflasyona göre daha yükselecek” dedi.

Doların 27 liralık karşılığı, Türk lirası için bakıldığı zaman son derece değerli bir rakam olduğunu belirten Geçer  ''Siz ne derseniz söyleyin kardeşim. Biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Dolar kurunun 27 lira olması, bu seviyenin aşırı değerli olduğunu gösterir.'' dedi. 

Geçer üstüne basa basa Türk lirasının şu anda ya da en kısa sürede dolar karşısında en az 45 lira olacağını söyledi. Geçer '' Dengelensin diyorsanız da, o seviyeler buralar değil. Dengeleneceği seviye 45 lira ve üstü. Sonrasında da oluşacak enflasyona göre daha yükselecek” dedi

Selçuk Geçer bu işin lamı cimi yok diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

BU İŞİN LAMI CİMİ YOK!

Selçuk Geçer ilerleyen aylarda, istenilse de istenilmese de, baskılanmaya çalışılsa da serbest bırakılsa da dolar kuru bu seviyelere gelecek diyerek “Bu işin lamı cimi yok. 2024 yılının ilk çeyreği itibarıyla dolar/TL paritesinde yaşanacak rekor yükseliş, sonrasında eğer doğru ekonomik hamleler yapılırsa kurdaki yükselişi kesebilir.'' dedi.

1 dolar ne kadar? 14 Ekim Cumartesi dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı!

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın fiyatları resmen fırladı! Gram altında 1.800 TL göründü! Bu rakamları görenlerin ayakları yerden kesilecek!

Geri Dön