Altın & Dolar

Selçuk Geçer dolardaki yeni planı açıkladı! Kapalıçarşı'da farklı, bankalarda farklı fiyattan satılacak

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak doları olanlara kara haberi açıkladı.

Dolar/TL kurundaki dalgalı seyir devam ederken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. Geçer, elinde dolar olan yatırımcıları uyararak, dolar için planlanan yeni sistemden bahsetti. Peki dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

DOLAR İÇİN YENİ PLAN!

Ekonomist Selçuk Geçer, bankalardaki döviz hesaplarına vergi getirileceğine yönelik gelen haberleri paylaşarak, bu uygulamanın dolar sahiplerini nasıl etkileyebileceğini açıkladı.


DOLARA VERGİ Mİ GELİYOR?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son senelerde Türk Lirası'nın değer kaybı üzerine yaptığı müdahalelerin ekonomiyi olumsuz etkilediğinin altını çizen Geçer, bankalardaki döviz hesaplarına yönelik gelecek vergi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

DOLAR FARKLI FİYATLARDAN SATILABİLİR!

Geçer, vergi uygulamasının önceki hatalar gibi kayıt dışılığı artırabileceğini ve insanların paralarını bankalardan çekerek yastık altında saklamaya yönelebileceğini söyledi. Bu durumun ise dövizin bankalar arasında ve serbest piyasada farklı fiyatlarda işlem görmesine yol açabileceğinin altını çizdi. 

DOLARDA MAKAS AÇILACAK

Ayrıca, dövizin kapalıçarşıda daha yüksek fiyatlandırılabileceğini ve bankaların dövizi elde etmek için daha yüksek fiyatlar teklif edebileceğini ifade eden Geçer, bu tür bir vergi uygulamasının piyasalarda makasın açılmasına neden olabileceğini vurguladı.

KAPALIÇARŞI DÖVİZ KURLARI! 11 HAZİRAN 2024 DOLAR KURU 

11 Haziran 2024 Kapalıçarşı döviz kurları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar 'dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? Dolar/TL kuru kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar kuru bugün güne düşüşle başladı. Milyonlarca yatırımcı 'Kapalıçarşı döviz kurlarını' araştırıyor. Kapalıçarşı'da dolar/TL kuru  bugün 32,266 liradan alınıp 32,30 liradan satılıyor. 

Harem altın fiyatları 11 Haziran 2024: Tam altın ne kadar canlı? Yarım altın fiyatı kaç lira? Gram altın kaç TL?

İslam Memiş, gram altın için son dakika tarihi ve rakamı verdi! Altın alacaklara 'Bu fırsatı kaçırmayın' uyarısı!