Ekonomi

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıklayarak geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.Dolar ne olacak, dolar ne kadar olacak? Dolar yükselcek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor

Milyonlarca yatırımcı dolar/TL kurunu yakından takip ediyor. Dolar ne olacak, dolar ne kadar olacak? Dolar yükselcek mi? sorularının yanıtlarını merak ediyor.  Ünlü ekonomist Selçuk Geçer  de dolar ile ilgili son dakika yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıklarken doların geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Görenler şaşkınlıkla izlerken Selçuk Geçer tek te açıkladı. İşte merak edilenler..

DUDAK UÇUKLATAN DOLAR YORUMU

Merkez Bankası faiz kararını düşürmesinin ardından Dolar/TL kuru 18 TL seviyesini geçerek yükselmeye başladı. Selçuk Geçer doların ne kadar olacağına yönelik yatırımcılar için şu açılamayı yaptı: "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun" dedi.

 

Dolar kurundaki beklentisini önce 30 TL sonrasında 60 en son ise 70 TL seviyelerine kadar yükseleceğini belirten Geçer, dolar ile birlikte altının ons fiyatından da yükselişlerin yaşanacağını aktardı.

Konu ile ilgili Geçer;   Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

 

DOLARDA SON DURUM

Dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı ve dolar almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.

Dolar/TL kuru geçtiğimiz haftayı yükselişle kapatırken piyasaların gçzü 21-22 Eylül tarihinde yapılacak olan FED faiz kararına çevrildi. FED Başkanı Jerome Powell faiz kararını açıkladıktan sonra doların tekrar ivme kasanmazı bekleniyor.

Dolar kuru bugün yurt dışı piyasalarda yakından takip edildi. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,27 TL, satış fiyatı ise 18,29 TL seviyelerinde işlem görüyor. 

BU HAFTA PİYASALARDA NELER TAKİP EDİLECEK?

Dolar alacaklar dikkat! Selçuk Geçer'den bomba tüyo geldi!

Dolar ne kadar oldu? 1 Dolar kaç TL? Dolar alış ve satış fiyatları nedir? 4 Eylül Pazar dolar euro kaç TL?

Altın ve doları olanlar dikkat! 9 gün sonra Türkiye'de bu yaşanacak! Şimdi bakın E

Dolar kuru sadece 18 gün sonra bu kadar olacak! Bakmadan aldım demeyin bakın