17 / 05 / 2024

Selective Kartal Evleri'nde 300 bin TL'ye 3+1!

Selective Kartal Evleri'nde 300 bin TL'ye 3+1!

Selective Kartal Evleri'nden daire alanların demografik yapısı, İstanbul'un yeni gözdesi Kartal'ın değişen çehresini yansıtıyor



Alper İnşaat tarafından son zamanlarda İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Kartal'da inşa edilen Selective Kartal Evleri'nden daire alanlar Mayıs ayında konutlarına yerleşecekler.

Firma yetkilileri daire sahiplerini seçerken oldukça titiz davrandıklarını, komşuluk ilişkilerinin ve vaad ettikleri kaliteli yaşam standart'ının sağlanabilmesi için birbirine uyumlu aile yapısına öncelik verdiklerini belirttiler. Bunun sonucunda daire alanların demografik yapısını inceleyen firma tam da hedefledikleri gibi bir sonuca ulaştıklarını açıklıyor.

Selective Kartal Evleri'ni seçenler;

Öncelikle Kartal ve yöresinin gelişen ekonomisine paralel olarak değişen yerleşim profili, Selective Evleri sakinlerinde de gözleniyor.
Her meslek grubundan kişi var.
Yüzde 40 Profesyonel Yönetici (Genel Müdür, Pazarlama / Satış Müdürü, İnsan Kaynakları Müdürü,  Mühendis, Muhasebe Müdürü, Bankacı, Şef vb)
Yüzde 28 Kamu Görevlisi (Doktor, Öğretmen, Öğretim Görevlisi, Emniyet Görevlisi, Hakim, Pilot, Hostes, kaptan vb)
Yüzde 2 Emekli Memur
Yüzde 17 Serbest Meslek Sahibi (Avukat, Doktor, Diş Hekimi, Danışman, Sigorta Danışmanı, Özel şirket sahibi)
Yüzde 7 Esnaf (Market sahibi, kuaför vb)
Yüzde 5 öğrenci (aileleri tarafından üniversitelere yakınlığı nedeniyle alınmış)
Yüzde 1 diğer 
Konut alanların yüzde 62'si kendi oturmak için, yüzde 38' si yatırım amaçlı  hareket etmiş.
Yüzde 15'lik bir oran da daha önce daire alanların yakınlarından oluşuyor. 
 
Bölgesel dağılıma baktığımızda; Selective Kartal Evleri'ni tercih edenlerin; yüzde 78'i Anadolu Yakası (Üsküdar, Kartal, Pendik, Maltepe, Gebze, Tuzla, Kozyatağı, Ataşehir, Göztepe, Ümraniye bölgeleri başta olmak üzere), yüzde 9'u Avrupa Yakası, yüzde 9'u diğer şehirler, yüzde 4'ü yurt dışı... 
 
Alper İnşaat tarafından yapımı hızla devam eden Selective Kartal 5.380 metrekare alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşmaktadır. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.

Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle "Selective" bir hayat arayanlar için tasarlandı

Üst düzey deprem güvenliği
24 saat site güvenliği
Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları
Çocuk Oyun Alanı ve Pergolalar
Fitness Center
Tenis Kortu
Basket Alanı
2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe
Bay / Bayan sauna
Teleskop
Çok amaçlı salon,
Hobi Odası
Kapalı Otopark 
 
Daire içlerinde, 

Tümüyle 1. sınıf malzemeler
Hazır TV ve iletişim alt yapısı
Odalarda laminat parke,
Islak zeminler 1. sınıf granit seramik
Ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo  dolapları ile portmanto fiyata dahil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek. Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor..

Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor. 2+1 ve 4+1 daire satışları tamamlanan projede 1+1 daireler 144 bin TL'den ve 3+1 daireler 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 1+1 daire tipi 67, 71 ve 73 metrekare, 3+1 daire tipi 146 metrekare olarak tasarlandı. 2+1 ve 4+1'lerin satışı tamamlandı.

0216 444 11 89

www.selectivekartal.com


Geri Dön