29 / 04 / 2024

Selective Prestige daire fiyatları!

Selective Prestige daire fiyatları!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Prestige

Selective Prestige daire fiyatları bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Şerifali Selective Prestige Konutlarında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor...



Giriş+19 katlı tek blok halinde yükselen  Selective Prestige  projesi ÜmraniyeŞeriafli'de hayata geçiriliyor. Selective Prestige daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Alper İnşaat girişimi ile inşa edilen Selective Prestige Konutlarında 119 adet daire bulunuyor. Selective Prestige Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri yer alıyor.


3 bin 700 metrekare alana sahip olan Selective Prestige Şerifali Konutlarında bulunan dairelerin alanları 59 metrekareden başlayarak, 142 metrekareye kadar yükseliyor. 


Selective Prestige projesi  TEM'e ve Ataşehir Merkez'e 2 dakika,  Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 dakika, Çamlıca Bağlantı Yolu'na 4 dakika mesafede konumlandırılıyor. 


Selective Prestige daire fiyatları bilgisinden hemen önce projenin sosyal donatılarından bahsedelim. Ataşehir Selective Prestige Evlerinde cafe, fitness salonları, masa tenisi, pilates salonu, çocuk parkı ve yüzme havuzu bulunuyor.


Selective Prestige daire fiyatları kapsamında 444 11 89 no'lu telefon numarası ile iletişime geçerek proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Selective Prestige örnek daire görselleri için www.selectiveprestige.net isimli web adresini ziyaret edebilirsiniz. 


Selective Prestige nerede?

Selective Prestige Ataşehir Şerifali adres:Tatlısu Mah. Haliç Sk. No: 23 Şerifali / Ümraniye – İSTANBUL


Selective Prestige Ataşehir Şerifali iletişim:

Telefon: 444 11 89

Web Adresi: www.selectiveprestige.net

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön