01 / 05 / 2024

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Selenium Park

Aşçıoğlu, Zeytinburnu Kazlıçeşme’de Marmaray’a yürüme mesafesinde, tarihi kara surlarına ve 32 dönüm büyüklüğe sahip parka komşu yeni projesinde ilk fiyat ve öncelikli seçim hakkı için ön talep sürecini başlattı. 



1967'den bugüne kadar sektörün lider markalarından olan Aşçıoğlu, Selenium markalı projeleri ile İstanbul’un mimarisine yeni bir soluk kazandırıyor. Fatih ve Bakırköy’e komşu konumda; Zeytinburnu'nda yükselen, özel bir arazide satışa sunulacak olan yeni projenin adı ise Selenium Park oldu. 'Tarihin huzurunda derin bir nefes' sloganıyla tanıtılan projede inşaat çalışmalarına start verildi. 

Aşçıoğlu kalitesi ve vizyonu ile Zeytinburnu'nda Kazlıçeşme Mahallesi’nde inşa edilecek olan Selenium Park projesi, yalnızca 196 aileye konut sahipliği yapacak. 

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatay mimari konsepti ile 2 oda 1 salondan 5,5+1 bahçe dublekse kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu Selenium Park projesinde, tarihi surların yanı sıra, 32 dönüm büyüklüğe sahip bir park manzarası da mevcut. 

Konutların büyüklükleri 112 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede 35 metrekare ile 142 metrekare arasında değişen büyüklüklerde bahçeli konut tipleri de bulunuyor. Selenium Park projesinde yaşamın 23 ay sonra başlaması planlanıyor.

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Projede, bahçeli ve balkonlu evlerin dışında 50 metrekareye varan büyüklüklere sahip teraslı konutlar da bulunuyor. 

Marmaray’a yürüme mesafesinde konumlanan proje arazisi, Avrasya Tüneli ve D-100 karayoluna yakınlığıyla da ön plana çıkıyor. Ailelere dönük yaşam alanı tasarımıyla hayata geçirilecek olan projenin arsası, yatırım değeriyle dikkat çekiyor. 

Selenium Park projesine yürüme mesafesinde 4 hastane ve 3 üniversite yer alıyor. Araç erişimine tamamen kapalı peyzaj mimarisi ile tasarlanan Selenium Park’ta, gün ışığı alan kapalı havuz, özel sinema odası, fitness, sauna, buhar odası, masaj odası, çocuk oyun odası, yürüyüş ve koşu parkurları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Selenium Park’ın ön talep dönemiyle ilgili açıklamalarda bulunan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu, şöyle konuştu:

"Ataköy bölgesinde hayata geçirdiğimiz 3 projedeki, yaklaşık 1.100 bağımsız bölümün tesliminden sonra, Aşçıoğlu vizyonu ile Zeytinburnu bölgesinin en özel arazilerinden birinde Selenium yaşam kalitesini hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihi kara surları ve park manzaralı Selenium Park’ta geçmiş ile geleceğin buluşmasına şahitlik edeceğiz. Modern mimarinin, yatay mimari konsepti ile buluşacağı bu özel proje sadece 196 aileye ev sahipliği yapacak. 3 ve 4 katlı bloklarla geliştirdiğimiz Selenium Park’ın ön talep döneminde, Selenium kalitesinde bir yaşamın dışında öncelikli seçim, ayrıcalıklı fiyat ve ödeme planı avantajı sunacağız."

Selenium Park ön talep topluyor! Yeni proje!

Web: https://www.ascioglu.com/seleniumpark/


projeye sor



Geri Dön