28 / 04 / 2024

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.



Mia Park Bornova projesi Mia Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Mia Yapı Mia Park Bornova projesinde 420 adet konut yer alıyor.

Ön talep toplayan Mia Park Bornova projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

İnşaat çalışmalarının Haziran ayında başlaması planlanan Mia Park Bornova projesinin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Arsa alanı 3 bin 500 metrekare olarak açıklanan Mia Park Bornova projesinde konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor. Proje ayrıca 5 bin 500 metrekarelik peyzaj alanıyla da dikkat çekiyor. 

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Peki Mia Park Bornova projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Mia Park Bornova projesi için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Mia Park Bornova projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 4 milyon 450 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sunulan projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise kalan tutar 12 ay 0 faizle ödenebiliyor. 

Bornova Mia Park projesinin sosyal alanları arasında; Açık-kapalı yüzme havuzları, otopark, fitness, spa, peyzaj alanları bulunuyor. 

Metro hattına 250 metre mesafede inşa edilen Mia Park projesinde çevreyolu ve otoban çıkışına da yakın konumda yer alıyor. 

Web: https://miaparkbornova.com/


Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Pasifik GYO, Etiler Akademiler Sitesi'ni dönüştürecek! Resmen düğmeye basıldı!

Demir Panorman'da yüzde 40 peşinatla 12 ay 0 faiz! Yeni proje!


Geri Dön