18 / 05 / 2024

Selenium Twins'te son 18 konuta indirim kampanyası yapıldı!

Selenium Twins'te son 18 konuta indirim kampanyası yapıldı!

Yıl içinde 550 milyon dolarlık yatırım planladıklarını ifade eden Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Selenium Twins ve Selenium Panaroma projelerindeki son konutlar için kampanya başlattıklarını kaydetti



Ali Sami Yen, Ataköy ve Likör Fabrikası arsaları üzerine 550 milyon dolarlık yatırım planladıklarını ifade eden Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Beşiktaş 'taki Selenium Twins ve Selenium Panaroma projelerindeki son konutları yatırımcılara avantajlı olarak satmak üzere kampanya başlattı. Geçen yılki kampanyada firma, 1 haftada 35 milyon dolarlık gayrimenkul satmıştı.

Likör ve Ali Sami Yen 'in projelerinin çalışması devam ederken Ataköy 'de artık sona yaklaştıklarını ifade eden Aşçıoğlu, ellerinde ciddi bir gayrimenkul olduğunu ve bunu kampanyalar ile eriterek diğer projelere harcamak istediklerini kaydetti. Ali Sami Yen 'de 1 ofis ve 2 rezidans kulesi yapacaklarını belirten Aşçıoğlu, “Likör 'de bir otel olabilir. Ataköy 'ün değeri 35 milyon, Ali Sami Yen 250-300 milyon, likör ise 180 milyon dolar. Ali Sami Yen 'de satışı mayısa yetiştirmeye çalışıyoruz. Burada 800 civarında konut olacak ” dedi.

Selenium Twins 'in dünyanın en lüks binası olduğun belirten Aşçıoğlu , “248 konuttan 31 adet kaldı. Yeni kampanya ile 18 'ini satışa çıkarıyoruz. Kalan 13 'ünü de kiralıyoruz. Metrekare fiyatları 8-10 bin dolar olması gereken konutları yüzde 20-30 arasında indirimle satacağız ” diye konuştu.

Gerçekleştirdikleri kampanyayı kiracı garantili olarak kurguladıklarını kaydeden Aşçıoğlu,   yatırımcının piyasa rayiçlerinin altında satın aldığı konutlarda hemen kazanç sağlayacağını kaydetti. Hatta hazır kiracılı daireler olduğun kaydeden Aşçıoğlu, bunun yatırımcılara cazip geldiğini kaydetti.

Tüm satılmayan varlıkların toplamını tüm projelerde 80-100 milyon dolar arasında olduğunu kaydeden Aşçıoğlu, sirkülasyon ne kadar fazla olursa ülkeye o kadar istihdam ve firma kazancı sağlayacaklarını ifade etti.


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön