06 / 05 / 2024

Selimpaşa Emlak Konutları'nda 70 bin TL'ye ticari ünite!

Selimpaşa Emlak Konutları'nda 70 bin TL'ye ticari ünite!

Silivri'de inşa edilen Selimpaşa Emlak Konutları projesinde 21 adet ticari ünite açık artırma ile satışa sunuluyor



Toplam 820 konuttan oluşan Selimpaşa Emlak Konutları projesinde 21 adet ticari ünite 12 Temmuz 2010 tarihinde açık artırma ile satılacak. Satışa çıkarılan ticari ünitelerin en küçüğü 34,90 metrekare, en büyüğü ise 251,26 metrekare. Minimum satış değeri KDV dahil 70 bin TL, maksimum satış değeri ise 480 bin TL olarak belirlendi.

Peşin satışlarda, muhammen satış bedeli veya ihale sonucu oluşan satış bedeline yüzde 10 indirim uygulanarak oluşacak olan indirimli peşin satış fiyatının nakden ödenmesi veya finansal kiralama yöntemi ile satın alınması durumunda gerekli prosedürlerin tebliğ tarihinden itibaren süresi içerisinde bitirilmesi şartıyla finansal kiralama işleminin de peşin satış olarak değerlendirilmesi ve finansal kirala yöntemi ile satılacak. Vadeli satışlarda tahmini satış bedeli veya ihale sonucu oluşan satış bedelinin asgari yüzde 25 peşinat için maksimum 60 aya kadar vade uygulanacak. Borç bakiyesine Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanacak altı aylık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) uygulanarak oluşturulacak TÜFE'li satış sistemiyle satılacak.

Ticari ünitelerin satışı 12 Temmuz 2010 tarihinde, saat 15.00'de Emlak Konut GYO A.Ş Genel Müdürlüğü'nde gerçekleşecek.

www.emlakkonut.com.tr
0216 456 48 48

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Selimpaşa'ya ekonomik katkı
Emlak Konut'un Silivri'de inşa edilen Selimpaşa Emlak Konutları projesinde yer alan 21 ticari ünite açık artırma ile 12 Temmuz'da satışa sunuluyor.Emlak Konut Selimpaşa'da inşa ettirdiği toplam 820 konutluk Selimpaşa Emlak Konutları projesinde yer alan 21 ticari üniteyi satışa çıkardı. Kurumun satışını üstlendiği ticari ünitelerin ihalesi 12 Temmuz'da açık artırma ile yapılacak. Selimpaşa'nın ekonomisine katkıda bulunması beklenen ticari ünitelerin en küçüğü 34, en büyüğü ise 251 metrekare büyüklüğe sahip bulunuyor. Emlak Konut GYO, dükkanların satış fiyatlarını KDV dahil olmak üzere 70 bin TL ile 480 bin TL arasında belirledi.

Peşin ödemede yüzde 10 indirim
Selimpaşa Emlak Konutları'nda yer alan dükkân ve işyerlerini peşin alanlara yüzde 10 indirim uygulanacak. Bu indirimden yaralanabilmek için indirimli fiyattan işyeri ve dükkan alanların ödemenin hepsini yapması yada belirlenen tarihler arasında borcunu kapatmış olması gerekiyor. Vadeli satışlarda ise bedelin en az yüzde 25'i peşinat olarak ödenecek ve kalanı için en fazla 60 ay vade uygulanacak.
Emlakkulisi


Geri Dön