02 / 05 / 2024

Selin Yapı, Rings İstanbul'da elektriği yüzde 20 ucuzlattı!

Selin Yapı, Rings İstanbul'da elektriği yüzde 20 ucuzlattı!

Selçuklu Holding bünyesinde bulunan Selin Yapı, Sancaktepe'de inşa ettiği bin 500 konutluk Rings of İstanbul projesinde ev sahiplerine piyasadan yüzde 20 daha ekonomik fiyata enerji kullandıracak



Selin Yapı bin 500 konutluk Rings İstanbul'da elektrik şirketlerinden yıllık toplu alımlar yaparak % 20 indirimli elektrik kullandıracak

Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel, bin 500 ailenin yaşayacağı proje için elektrik dağıtım şirketleriyle yıllık toplu alım anlaşması imzaladıklarını söyleyerek, bu şekilde ev sahiplerinin daha ucuza elektrik kullanacağını söyledi. Proje içinde kullanmak amacıyla elektrik dağıtım belgesi aldıklarını söyleyen Öncel, "Toplu elektrik alacağımız için toptan fiyattan anlaştık. Bu da kilowattsaat başına normal fiyatlardan yüzde 20'ye varan daha ekonomik orana geliyor" diye konuştu. Ev sahiplerini su, doğalgaz, elektrik gibi farklı kalemlerde farklı faturalar ödemekten kurtararak tek bir fatura yollayacaklarını söyleyen Öncel, sadece doğalgaz aboneliğinin bireysel abonelik gerektirdiğini söyledi. Toplu anlaşmalarla faturaları düşüreceklerini belirten Öncel, "Ev sahipleri tek bir fatura görecek. Aidat, su, elektrik gibi tüm ihtiyaçlar dairenin kullandığı miktar kadar indirimli fiyat üzerinden site yönetimi kendilerine gönderilecek" diye konuştu. Toplu alımlarla aidatların da düşeceğini belirten Öncel, "Ben daireyi sattım, ne kadar aidat öderlerse ödesinler diye düşünemeyiz. Bunun için SİTAŞ adı verilen bir site yönetim şirketi de kurduk" diye konuştu.

Anadolu Yakası'nda bir proje daha geliyor

Selçuklu Holding olarak İstanbul'un çeşitli yerlerinde arazi stoklarının bulunduğunu söyleyen Öncel, Rings İstanbul projesinin teslim ettikten sonra 2013'te yine Anadolu Yakası'nda sahip oldukları bir arazide aynı büyüklükte yeni bir projeye daha başlayacaklarını belirtti.

Kişiye özel ödeme sistemi

Bin 500 dairenin bulunduğu projenin 600 konutluk ilk etabında satışların yüzde 60'ının tamamlandığını belirten Öncel, farklı kampanyalar geliştirdiklerini de kaydetti. Selin Yapı, 2013 Mayıs ayında teslim edilecek projede ev sahibi olmak isteyenler için ödemelere bir sene sonra başlanacak bir kampanyaya başladı. Öncel, konut kredisi faizlerinin yükselmesi nedeniyle herkesin gelir düzeyine göre 'kişiye özel ödeme' modelleri de sunduklarını kaydetti. Sosyal tesislerin yanı sıra bölgenin ilk AVM'sine de ev sahipliği yapacak projede 40 derslikli bir okul da yer alacak. Öncel, 800 öğrenciye eğitim verebilecek okul da Bilfen Okulları ile anlaştıklarını söyledi.

Dilek Taş / SABAH


Geri Dön