29 / 04 / 2024

Semerkand Line Bakırköy satılık daire!

Semerkand Line Bakırköy satılık daire!

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Semerkand Line

Semerkand Line Bakırköy satılık daire fiyatları 455 bin liradan başlangıç gösteriyor. Semerkand Yapı imzası ile hayata geçirilen projede toplamda 214 tane konut yer alıyor.



İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de yükselen  Semerkand Line  Evleri 'nde yer alan daire teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Semerkand Line Bakırköy satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje  Semerkand Yapı  imzası taşıyor.


Semerkand Line Konutları 'nın ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta kalan bedel için 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yüzde 50 peşinatta ise firma bünyesinde vade yapılabiliyor.


Bakırköy Semerkand Line sosyal donatı alanları yüzme havuzu, vale hizmeti, spa, çocuk oyun alanları, kuru temizleme, fitness center, acil sağlık hizmetleri ve kapalı otoparktan oluşuyor. 


Semerkand Line Bakırköy satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede dairelerin satış fiyatları ise 455 bin TL'den başlıyor. 


Semerkand Line satış ofisi

Telefon: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön