19 / 05 / 2024

Şen Piliç gayrimenkulcü oluyor

Şen Piliç gayrimenkulcü oluyor

Şen Piliç'in sahibi İpek Üstündağ, Haşim Gürdamar ve Sacit Oktay Omay'ın kurduğu Gürşen Gayrimenkul faaliyete geçti



Robert Kolejli ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Şen Piliç'in sahibi İpek Üstündağ, Şen Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar ve Şen Piliç Yönetim Kurulu Üyesi Sacit Oktay Omay'ın kurduğu bir milyon TL sermayeli Gürşen Gayrimenkul Anonim Şirketi 17 Mart 2010 tarihinde faaliyete geçti.

Yönetim Kurulu Başkanlığını İpek Üstündağ'ın yürüteceği şirkette Haşim Gürdamar ve Sacit Oktay Omay da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Altıntepe mah. Galipbey Cad. No.1 Maltepe İstanbul adresinde kurulan Gürşen Gayrimenkul, inşaat taahhüt işlerinde faaliyet gösterecek. Firmanın iş konusunu çelik, beton, kargir, ahşap ve prefabrik inşaat işleri oluşturacak.  Gürşen Gayrimenkul aynı zamanda konut, iş yeri, okul, ibadethane, spor tesisi, fabrika, istasyon, abide ve anıt, turistik ve zirai tesis yapabilecek.

Şen Piliç, Sakarya'da 5 milyon liraya yaptırdığı Anadolu Endüstri Meslek Lisesi ile kamuoyunda biliniyor.
Hüseyin BELİBAĞLI

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Şen Piliç gayrimenkule `Gürşen' ile girdi
Gıdadan bir şirket daha gayrimenkul sektörüne oyuncu olarak girdi
Son dönemlerdeki reklam atağıyla dikkat çeken beyaz et sektörünün ünlü oyuncularından Şen Piliç, gıdadan gayrimenkul sektörüne giren en son oyuncu oldu.
Şen Piliç'in sahibi İpek Üstündağ, Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Gürdamar ve üye Sacit Oktay Omay'ın 1 milyon TL sermaye ile kurduğu yeni şirketin adı ise Gürşen Gayrimenkul olarak belirlendi.
17 Mart 2010 tarihinde faaliyete geçen şirketin yönetim kurulu başkanlığını Şen Piliç'in sahibi İpek Üstündağ üstlenirken, Haşim Gürdamar ve Sacit Oktay Omay da yönetim kurulu üyesi olarak görev aldılar.
Yönetim merkezi Maltepe olarak belirlenen şirket, elde edilen bilgilere göre konut, işyeri, fabrika, okul, spor tesisi, istasyon gibi yapıların yanı sıra  ibadethane, abide ve anıt, turistik ve zirai tesis yapmayı da gündemine almış durumda.
Hüseyin Belibağlı


Geri Dön