02 / 05 / 2024

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Kadın modasının merkezi olmaya hazırlanan Sentez Merter alışveriş merkezindeki dükkanların satışı devam ediyor. Ayrıca Sentez Merter2deki dükkanlar kiraya da veriliyor. İşte güncel fiyat listesi...



Kadın modasının merkezi olmayı hedefleyen alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açtı. 

Tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcileri arasında gerçekleştirilen bir anket sonrasında hayata geçirilmesine karar verilen ‘Sentez Merter’ projesinde 24 bin metrekare kapalı alanda 240 ticari alan bulunuyor. 

Öte yandan Sentez Merter mağazaları, 4 metre tavan, 3 metre vitrin yüksekliği, iklimlendirme ve aydınlatma sistemi, fiber internet altyapısı ile ticari merkezleri hazır şekilde teslim ediliyor.

Sentez Merter de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

SENTEZ MERTER'İN SAĞLADIĞI HİZMETLER

Sektörün her türlü ihtiyacını karşılamayı hedefleyen ‘Sentez Merter’ restoran, döviz bürosu, defile alanı, banka, toplantı odaları, showroom, kafe, otopark ve vale hizmetleri gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. 

Sentez Merter Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen projeyi K-B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer değerlendirdi.

Açıklamasında yeni nesil kadın giyim alışveriş merkezin 1 Eylül tarihinde açıldığını aktardı. Sentez Merter projesinin hayata geçmeden önce bir anket yapıldığını belirten K-B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer, Merter, Güngören, Laleli, Osmanbey, Zeytinburnu ve Bayrampaşa’daki esnafla gerçekleştirilen anket sonucunda ‘Sentez Merter’in hayat bulduğunu dile getirdi.

SENTEZ MERTER DÜKKAN BÜYÜKLÜKLERİ 20 METREKAREDEN BAŞLIYOR

‘Sentez Merter’de dükkan büyüklükleri 20 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca satış ve kiralama süreci süren dükkanların bir kısmı şimdiden tamamen doldu. 

Sentez Merter de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

SENTEZ MERTER SATILIK DÜKKAN FİYATI NE KADAR?

Ödeme kolaylığı sağlayan şirket, Sentez Merter'deki dükkanlarda 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sağlıyor. Dükkan tapuları hemen teslim edilen dükkanların fiyatı 300 bin dolardan başlıyor.

SENTEZ MERTER KİRALIK DÜKKAN FİYATLARI NE KADAR?

Ulaşımın da son derece kolay olduğu ‘Sentez Merter’, metro ve raylı sistemin kesiştiği noktada bulunuyor. Sentez Merter'da kiralık dükkanların fiyatı 1200 dolar ve 4000 dolar arasında değişiyor.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Telefon fiyatına konut imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! Kendi arsasına ev yapmak isteyenler dikkat!

Bankalardan konut kredisi almak isteyenler dikkat! İstenilen bu koşulları sağlayanlar hemen alıyor!


Geri Dön