29 / 04 / 2024

Seramiksan, Pietra ile doğal taşın güzelliğini evlere taşıyor!

Seramiksan, Pietra ile doğal taşın güzelliğini evlere taşıyor!

Seramik sektörünün teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla fark yaratan markası Seramiksan doğallığı yansıtan ürünü Pietra ile mekânlarda özgün bir stil yaratıyor



Geçmiş çağların unutulmayan değerlerini yansıtan, asimetrik çizgileriyle uygulandığı yaşam alanlarına farklı bir enerji katan Pietra, klasiğin büyüsünü evlere taşıyor. Doğallığa en yakın renklerle sunulan Pietranın bej, kemik ve gri-bej seçenekleri bulunuyor.

Seramik sektörünün öncülerinden Seramiksan, ilkleri ve tekleriyle yaşam alanlarına değer katmayı sürdürüyor. Farklı dekorasyon yaklaşımlarına ve zevklere yönelik geniş ürün gamıyla dikkat çeken Seramiksan, dünyadaki dekorasyon trendlerine paralel olarak yer ve duvar karoları serilerini geliştirmeyi sürdürüyor.

Seramiksanın ileri teknoloji ve estetik tasarımı bir araya getirdiği Pietra, Rotodigit teknolojisi kullanılan Digiart serisi karolar arasında yer alıyor. Seramiksan Digiart karolarda, Rotodigit teknolojisi sayesinde karo yüzeyi üzerine yüksek çözünürlüklü baskı yapılarak gerçeğine çok yakın doğal görüntüler elde ediliyor.  3 boyutlu yüzeyler üzerine uygulanan dijital baskı teknolojisi, seramik üretim teknolojisinde dünyada gelinen son nokta  olarak değerlendiriliyor.

Doğal taş görünümünü yansıtan Pietradaki geçiş efekti, yaşam alanlarına hareket katıyor. Evlerin karakterini tamamlayan seride natürel bir romantizm göze çarpıyor. Asimetrik çizgilerin sakin enerjisi, doğanın huzurunu ve dinamizmini bir araya getiriyor. Pietranın banyo ve mutfaklar için bej, ev ve bahçeler için de kemik ve gri-bej seçenekleri bulunuyor.


Geri Dön