28 / 04 / 2024

Seramiksan'dan NanoTech Granit Serisi!

Seramiksan'dan NanoTech Granit Serisi!

Türkiye "de ilk kez Seramiksan"ın kullandığı nano teknojiyle üretilen karolar, leke tutmuyor, bakteri barındırmıyor ve kolayca temizleniyor



Türkiye "de ilk kez Seramiksan"ın kullandığı nano teknojiyle üretilen karolar, leke tutmuyor, bakteri barındırmıyor ve kolayca temizleniyor. Seramiksan "ın hijyenik NanoTech Granit Serisi, sağlık koşullarının büyük önem kazandığı tüm yaşam alanlarında vazgeçilmez oluyor. Parlak ve şık karolar, kullanıldığı her mekan için estetik çözümler sunuyor.

Teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasiteleri açısından seramik sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Seramiksan, granit üretiminde ilklere imza atmayı sürdürüyor. Seramiksan tarafından Türkiye "de ilk kez nano teknoloji ile üretilen granit karoların yüzeyine yapılan nano uygulaması, evinde hijyen arayanların tercihi haline geliyor.

NanoTech Granit Karolar "da, karoların parlatılması sırasında nano teknoloji uygulanıyor. NanoTech granit karolarda gözenekler yapılan özel işlemle kapatılıyor. Böylelikle yüzeydeki mikro gözenekler, kir ve leke tutmayan bir yapıya kavuşuyor, bakteri oluşumu engelleniyor. NanoTech karolar, rahat temizlenen bir yapıya da sahip. Bu sebeple çay, kahve ve yemek lekeleri kolaylıkla temizleniyor; özel bir bakım ya da koruma gerekmiyor. NanoTech Granit Karolar, parlaklıklarıyla kullanıldığı alanlara şık bir görünüm kazandırıyor.

NanoTech karolar yıllara meydan okuyan dayanıklı yapıları sebebiyle özellikle tercih ediliyor. Nano teknoloji uygulanan granit karolar, asitlere, bazlara ve temizlik malzemelerine karşı dayanımları ve tüm teknik özellikleri ile granit karolarla aynı özellikleri barındırıyor.


Geri Dön