02 / 05 / 2024

Seramiksanın Bodrum Kayrak serisiyle Ege ve Akdeniz esintisi!

Seramiksanın Bodrum Kayrak serisiyle Ege ve Akdeniz esintisi!

İyi tasarım herkesin hakkı anlayışıyla ev ve bahce dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin tercihi olan Seramiksan, doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarını güzelleştiriyor



İyi tasarım herkesin hakkı anlayışıyla ev ve bahçe dekorasyonunda fark yaratmak isteyenlerin tercihi olan Seramiksan, doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarını güzelleştiriyor. Seramiksanın Bodrum Kayrak serisi, Ege ve Akdeniz mimarisinin vazgeçilmezi kayrak taşını özgün bir dekorasyon çözümü olarak sunuyor.

Seramik sektörünün yenilikçi markalarından Seramiksan, ilkleri ve tekleriyle yaşam alanlarına değer katmayı sürdürüyor. Farklı dekorasyon yaklaşımlarına ve zevklere yönelik geniş ürün gamıyla dikkat çeken Seramiksan, dünya trendlerini yakından takip ediyor ve yükselen trendler doğrultusunda serilerini geliştirmeye devam ediyor. Yalnızca Seramiksan tarafından rotodigit teknolojisi kullanılarak üretilen Digiart karoların yeni serisi Bodrum Kayrak da tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor. Seramiksan üstün dijital baskı teknolojisini bu seride de en iddialı şekliyle meknlara taşıyor.

Seramiksanın doğadan aldığı ilhamla geliştirdiği Bodrum Kayrak Serisi, taşların doğal güzelliğine bir övgü niteliği taşıyor.  Kayrak taşı, özellikle Bodrum, Foça gibi kıyı kasabaları ile Ege ve Akdeniz adalarında yaygın olarak evlerin bahçelerinde kullanılıyor. Bölgenin taş ve kaya yapısına uygun malzemelerin, deniz veya akarsu kenarından toplanan küçük taşlarla renklendirilerek elde edildiği döşeme şekli Seramiksan tarafından yeniden yorumlanıyor. Rotodigit teknolojisi ile gerçek kayak taşından ayırt edilemeyen Bodrum Kayrak, üç boyutlu görünümüyle dekorasyonda sınırları zorluyor.

Sırlı porselen olarak üretilen Bodrum Kayrak Serisinde, klasik kare formdan uzaklaşarak karoya verilen yeni bir formla döşeme şekline de yeni bir tarz getiriyor.

Bodrum Kayrak Serisi, Ege ve Akdeniz mimarisinin şıklığını ve zarafetini evlerin,  butik otellerin ve yazlıkların teras, bahçe ve havuz kenarlarına taşıyor.

 


Geri Dön