Genel

Seranit bükülebilir seramiği üretti!

Avrupa"nın üçüncü, dünyanın ise altıncı büyük seramik karo üreticisi olan Sinpaş Grubu"na bağlı Seranit, Türkiye"de ilk kez hayata geçirilen bir teknoloji ile ˜bükülebilir seramik" üretti

Bükülebilir seramiği üretti, tasarım devlerine rakip oldu...
 Avrupa"nın üçüncü, dünyanın ise altıncı büyük seramik karo üreticisi olan Sinpaş Grubu"na bağlı Seranit, Türkiye"de ilk kez hayata geçirilen bir teknoloji ile ˜bükülebilir seramik" üretti. Böylece seramiğin daha önce girmediği merdiven ve süpürgelik kullanımında tüketicilere yeni bir ürün sunan marka tasarımda rakipleri İtalya ve İspanya"da da gözde oldu.

Türkiye"nin ilk teknik porselen üreten fabrikası olan Seranit"in 2011"de tamamlanacak seramik hattı ile üretim kapasitesi yaklaşık 3 katına çıkacak. Marka böylece 2001"e göre 53 kat büyümüş olacak.

Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO ile gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Sinpaş Grubu, sanayi sektöründeki şirketi Seranit ile tasarımda dünyada söz sahibi İtalyan ve İspanyol firmaların en büyük rakiplerinden biri oldu.
Türkiye"de seramik sektöründeki en büyük üretici konumunda bulunan, Avrupa"nın tek çatı altındaki en büyük porselen karo üretim tesislerine sahip olan ve 55 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 102 bin metrekarelik bir alanda faaliyetini sürdürmekte olan Seranit, Türkiye"de ilk, Avrupa"da üçüncü kez hayata geçirilen bir teknoloji ile œbükülebilir seramik geliştirdi.

şžirket seramiğin daha önce girmediği merdiven ve süpürgelik kullanımında tüketicilere hem maliyet hem de zamandan kazandıracak bu yeni ürünle 65 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatında bir adım öne çıktı.

Bu yıl 1 milyon metrekare ihracat ile üretiminin yüzde 25"ini ihraç ettiklerini söyleyen Sinpaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Avni çelik, 2011 yılında bu oranı yüzde 30"a çekerek 1 milyon 500 bin metrekare ihracat yapmayı hedeflediklerini açıkladı.

CNR Avrasya Emlak Fuarı 16 şžubat"ta başlıyor

CNR Holding Kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle 16-20 şžubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı"na yatırımcı akını yaşanıyor. CNR Holding Fuarcılık Grup Başkanı Ali Bulut, fuara 50 bin ziyaretçi beklendiğini söyledi. Fuarda A+ ve B+ grubu tüketici grubunun yanı sıra her gelir grubuna uygun projelerin yer alacağını söyleyen Bulut, organizasyona Almanya, BDT topluluğu ülkeleri, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, Katar, Kuveyt, Libya, Rusya, Suudi Arabistan ve Yunanistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeden de ziyaretçi geleceğine dikkati çekti. Bulut, œNTowers- Esenyurt, Ak&NMerkez-Bahçeşehir, NTepe-Esenyurt, Garden City Esenyurt, Leopardus Ataşehir, Avrupa Konutları, Elit Parla Palace,Innovia-Beylikdüzü, Jade-Zekeriyaköy, Seacoast Villas-Silivri, Y&Y Towers gibi 500"ün üzerinde projeyi görme imkanı bulacaklar diye konuştu.
Vatan