09 / 05 / 2024

Seranit'ten bükülebilir seramik artık evlerde!

Seranit'ten bükülebilir seramik artık evlerde!

Türkiye'de ilk, dünyada ise üçüncü kez yapılan 'bükülebilir seramik' üreten Seranit, artık merdiven ve süpürgeliklerde de kullanılabiliyor...



Sinpaş Grubu artık konut sektöründeki başarısının yanı sıra yan sektörlerde de atağa geçti. Grup bünyesindeki Seranit, Avrupa'daki güçlü rakipleri İtalya ve İspanya'yı geride bıraktı. Türkiye'de ilk, Avrupa'da üçüncü kez hayata geçirilen bir teknoloji ile 'bükülebilir seramik' üreten Seranit, seramiğin daha önce girmediği merdiven ve süpürgelik kullanımında tüketicilere maliyet ve zamandan kazandıracak yeni bir ürün sundu.

Üretimin yüzde 25'i ihracata
İhracattaki metrekare fiyatları, Avrupalı rakiplerinin üzerinde olmasına rağmen şirket, bu yıl 1 milyon metrekare ihracat ile üretiminin yüzde 25'ini ihraç etti. 2011 yılında bu oranı yüzde 30'a çekerek 1 milyon 500 bin metrekare ihracat yapmayı hedefliyor. Seranit'in ihracat yaptığı ülkeler arasında Fransa, Romanya, Macaristan, Almanya, Belçika, İsviçre, ABD , Kanada, Surinam, Bulgaristan, Moldova, Yunanistan, Arnavutluk, çek Cumhuriyeti, Hollanda, İngiltere, Polonya, Norveç, Finlandiya, İspanya, Libya, Tunus, Cezayir, İsrail, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Tanzanya, Güney Afrika Cumhuriyeti, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suriye, Lübnan, Ürdün, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Kazakistan, Irak, İran, Güney Kore, Filipinler, Avustralya ve Yeni Zelanda geliyor.

Sabah Emlak


Geri Dön