06 / 05 / 2024

Seranit´ten doğal dokulu Belgium Stone Serisi!

Seranit´ten doğal dokulu Belgium Stone Serisi!

Belgium Stone ile mekanlar bambaşka bir havaya bürünüyor...



Seramik sektöründe birbirinden çarpıcı tasarım ve serileriyle dikkat çeken Seranit, yeni ürünü Belgium Stone ile mekanlara değer katmaya devam ediyor.

Serahome konsepti içinde tasarlanan Belgium Stone, kendine has doğal ve özel dokusu ile mekanlarda bambaşka bir hava estiriyor.  Belgium Stone 30x30, 30x60, 46x46,60x60,30x120 ve 60x120 ebatlarında mat olarak üretiliyor.

İç cephelerde; banyo, mutfak, hol, ofis gibi yer kaplamalarında çok farklı uygulama alanlarına sahip olan Belgium Stone şıklığı ve modern görünümü ile göz dolduruyor.

Sektöründe ilklere imza atan Seranit, tüm mekânlarda kullanılabilen, şık ve modern ürünler sunmaya devam ediyor.

Seranit Hakkında
Seranit Granit Seramik Sanayi Ticaret A.Ş. Türkiye´nin ilk Teknik Porselen üreten fabrikası olarak Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde 1992 yılında kurulmuş, 1993 yılında üretim faaliyetine başlamıştır. 55 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 102 bin metrekarelik bir alanda faaliyetini sürdürmekte olan SERANİT´in kapasitesi 8,5 milyon metrekareye ulaşmıştır. Sahip olduğu üretim teknolojileri ile dünya teknik porselen üreticileri arasında saygın bir yer edinen SERANİT, bünyesinde gerçekleştirdiği AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları sayesinde birçok ilk´e de imza atmıştır.


Geri Dön