03 / 05 / 2024

Seranit'ten Steel Serisi!

Seranit'ten Steel Serisi!

Seranit’in yeni serisi Steel ışıltı ve metalin güzelliği ile mekanlara değer katıyor. Serahome konsepti içinde tasarlanan Steel, ışıltılı yapısıyla metalin modernliğini zarif bir şekilde mekanlara taşıyor



Seranit’in yeni serisi Steel ışıltı ve metalin güzelliği ile mekanlara değer katıyor. Serahome konsepti içinde tasarlanan Steel, ışıltılı yapısıyla metalin modernliğini zarif bir şekilde mekanlara taşıyor. Şık ve zengin duruşuyla dikkat çeken Steel, antracid rengi ve 60x60 ebadında üretiliyor.  

İç cephelerde; banyo, mutfak, hol, ofis gibi yer kaplamalarında çok geniş uygulama alanlarına sahip olan Steel, ışıltı ve metalin verdiği çarpıcı ve modern görünümü ile göz dolduruyor.

Çarpıcı serileriyle her zaman adından söz ettiren Seranit, her türlü malzemeyi tasarımlarıyla birleştirerek mekanlarda ayrıcalık yaşatmaya devam ediyor.

Seranit Hakkında
Seranit Granit Seramik Sanayi Ticaret A.Ş. Türkiye’nin ilk Teknik Porselen üreten fabrikası olarak Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde 1992 yılında kurulmuş, 1993 yılında üretim faaliyetine başlamıştır. 55 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 102 bin metrekarelik bir alanda faaliyetini sürdürmekte olan SERANİT’in kapasitesi 8,5 milyon metrekareye ulaşmıştır. Sahip olduğu üretim teknolojileri ile dünya teknik porselen üreticileri arasında saygın bir yer edinen SERANİT, bünyesinde gerçekleştirdiği AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları sayesinde birçok ilk’e de imza atmıştır.


Geri Dön