04 / 05 / 2024

Seray Mobilya IMOB fuarında!

Seray Mobilya IMOB fuarında!

SERAY, 2010 sezonunun modellerini ve tasarımlarını IMOB fuarında müşterilerine sunmaya hazırlanıyor



Türk mobilya sektörünün yenilikçi ve tasarımcı markası ve Türk Patent Enstitüsü büyük tasarım ödülü sahibi SERAY 2010 sezonunun modellerini ve tasarımlarını IMOB fuarında müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

SERAY, mobilya kullanıcılarının ihtiyaç ve tercihleri üzerinde yaptığı çalışmalar doğrultusunda “Tasarım, ama ayağı yere basan tasarım, Kalite, fakat ulaşılabilir fiyatlarla” prensibine sadık kalarak modellerini hazırlıyor.

SERAY, Son zamanların trendi köşe takımlarında oturmaya, yatmaya, uzanmaya, saklamaya dönük çeşitli ihtiyaçları üzerinde toplayabilen, modüler sistemler geliştirdi. Bu sistemlerde de kumaş yüzeylerinin yıkanabilmesine imkân sağlayan kılıf sistemli tercihlere de cevap verebilecek şekilde düzenlemeler yaptı.

Salon koltuk takımlarına yatak olabilme özelliğini opsiyonel bir özellik olarak ekledi. Salon koltuk takımlarında kumaş yüzeyleri yıkanabilecek şekilde tasarımlar hazırlandı.

Tüketicinin tercih ve ihtiyaçlarına ergonomik, ekonomik tasarımları hazırlayan SERAY'ın yenilikleri sadece ürünlerinde değil. 2009 yılı ikinci yarısından itibaren kadrolarında, yönetiminde ve iç dinamiklerinde de büyük bir değişim ve yenilenmeyi gerçekleştirdi.

Önümüzdeki yılların dinamik markası olma yolunda büyük çalışmalar ve değişimler yapan SERAY'ı hissedebilmek ve onunla yaşayabilmek bayiler ve tüketici için büyük bir ayrıcalık olarak görünüyor.


Geri Dön