02 / 05 / 2024

NDESIGN yeni koleksiyonunu İMOB fuarında tanıtacak!

NDESIGN yeni koleksiyonunu İMOB fuarında tanıtacak!

NDESIGN, 2016’yı yeni koleksiyonu ile karşıladı. NDESIGN, sektör lideri konumundaki döşemeli ürün gruplarında 2016 için hazırladığı yeni koleksiyonunu IMOB fuarında tüketicinin beğenisine sunacak.



Mobilya sektörünün lider markalarından NDESIGN, 2016’yı yeni koleksiyonu ile karşıladı. Sektördeki 33. yılında kalitesini ve tasarım anlayışını her geçen gün daha ileriye taşıyan NDESIGN, yurt içi pazarının yanı sıra Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu pazarında yeni satış noktaları ile büyümeye ve ülke ekonomisine katkısını arttırmaya devam ediyor.


NDESIGN, geçen yıl Kastamonu’da kurduğu işletmesinde üretimine başladığı Naturel ürün grubu ile, kullanılmaz durumdaki en az 150 yıllık enkaz dağ evlerinden çıkan ahşap malzemeyi yeniden işleyerek yüzde 100 masif mobilya üretimi ile kendi segmentinde bir farklılık yaratmaya devam ediyor. Bu koleksiyon ile Avrupa ve Ortadoğu’dan gelen taleplere yönelik olarak yeni tasarımlar geliştiriyor. Sektör lideri konumundaki döşemeli ürün gruplarında 2016 için hazırladığı yeni koleksiyonunu IMOB fuarında tüketicinin beğenisine sunacak.


Bu ürünlerin yanı sıra, yemek odaları, yatak odaları, TV üniteleri, cash&carry ürünlerinde de yenilikleri müşterilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 


NDESIGN, 2016 yılında da geçen yıl başlattığı ‘yenilenme, değişim, uyanış’ mottosunu sürdürmeye devam edeceğini ve yeniliklerin öncüsü olarak sürprizlerle dolu bir yıl olacağının sinyallerini veriyor.



Geri Dön