28 / 04 / 2024

Erensan ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak!

Erensan ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak!

Erensan doğa dostu ve enerji verimliliğinde yeni bir dönem başlatan ürünleriyle 7-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak...



Erensan doğa dostu ve enerji verimliliğinde yeni bir dönem başlatan ürünleriyle 7-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ‘ISK-Sodex 2014 Fuarı’nda yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak.


Enerji maliyetleri göz önüne alındığında da enerjiyi verimli kullanmanın gerekliliğine vurgu yapan Erensan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Eren, “Enerjide sürdürülebilirliğin sağlanmasına, dışa bağımlılığın azaltılmasına, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesine ve iklim değişikliği ile mücadeleye yönelik çalışmalar diğer ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de enerjinin ve enerji kaynaklarının verimli kullanımının önemini artırdı. Dolayısıyla Erensan olarak yüzde yüz yerli üretimle enerji verimliliği sağlayan ürünlerimizle ISK-Sodex 2014’te yerimizi alacağız.” dedi.


Zanaat ve Sanat Erensan standında buluşuyor

Erensan, ISK-Sodex 2014 fuarında ürün sergisi dışında sanat gösterisine de ev sahipliği yapacak. Ressam Gamze Yalçın, Erensan standında eski bir buhar kazanı üzerinde sanatını icra edecek ve ziyaretçilere unutamayacakları görsel bir şölen sunacak. Dolayısıyla bu yıl ki fuarda zanaat ve sanat Erensan standında buluşacak.


Erensan Standında Sergilenecek Ürünler


Erensan standında ziyaretçilere sergilenecek ürünler arasında; ESB - Yüksek Basınçlı Üç Geçişli Buhar Kazanı, HDR -Buhar Kazanı, EUROMAX C -Üç Geçişli Sıcak Su Kazanı, TRC –Gaz Yakıtlı Üç Geçişli Yoğuşmalı Kazan, TR-Üç Geçişli Sıcak Su Kazanı, EOROWALL-F- Yoğuşmalı Sıcak Su Kazanı, SSG-H – Su Borulu Paket Buhar Jenaratörü, ESB-K Konveyör Izgaralı Katı Yakıtlı Buhar Kazanının yanı sıra stratejik ortağı Atlantic Grubu’nun ürünleri yeni teknoloji Isı pompaları, hybrid kombi, havlu pan ve sıcak su ısıtıcıları ile Erensan’ın temsilciliğini üstlendiği Ygnis markasının ürünleri arasında yer alan Varfree Yoğuşmalı Kombi, Varino Grande Yoğuşmalı Kazan, Avrupa ERP standartlarına uygun yüksek verim ve düşük NOx standartları sağlayan VarMax yer alacak.


Geri Dön