20 / 05 / 2024

Seray Mobilya üretimini durdurmadı!

Seray Mobilya üretimini durdurmadı!

Seray Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özkan, firmalarının üretimi durdurduğuna ilişkin haberlerin doğru olmadığını, Seray Mobilya'nın üretimini hiçbir zaman durdurmadığını bildirdi.



Seray Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özkan, bir haber sitesinde yer alan "firmalarının üretimi durdurduğuna ilişkin" haber üzerine yazılı açıklama yaptı. Seray Mobilya'nın; Türkiye'nin hem en köklü hem de en güçlü firmalarından biri olduğunu belirten Özkan, açıklamasında şunları kaydetti:
"Üretimine aynı ivme ve ciddiyetle devam etmektedir. Şimdiye kadar üretiminde değişik zamanlarda iniş ve çıkışlar olmuş olsa dahi üretimini hiçbir zaman durdurmamıştır. Firmamız hakkında bir haber sitesinde çıkan haberlerin gerçeklerle ilgisi yoktur. Kriz dönemlerinde sektörlerde taşları yerinden oynatmayı, topluma mal olmuş markamız hakkında dedikodu yaparak, yanlış haberlerle, firmamızın imajını zedeleyerek çıkar elde etmeyi hedefleyenlerin
beklentileri anck ortalığı karıştırmaktır. Seray, çalışanlarıyla, satıcılarıyla ve tüketicileriyle Türkiye'nin süper markalarından biridir. Sektöre yapmış olduğu katkıları ve öncü çalışmalarıyla sektörün önünü aydınlatmaya devam edecektir."

İlgili haber

Kriz Seray Mobilya'ya kepenk indirtti

Geri Dön