05 / 05 / 2024

Serdal Adalı Vana öğretmenevi yaptıracak!

Serdal Adalı Vana öğretmenevi yaptıracak!

Adalı Holding Eşbaşkanı ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı, deprem bölgesine öğretmenevi yaptıracağını açıkladı. Adalı, halen futbolda şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor



Futbolda yürütülen şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma kapsamında halen Metris Cezaevinde tutuklu bulunan Adalı, avukatı Ömer Durak aracılığıyla 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, 76 öğretmenin Van depreminde hayatını kaybetmesi nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi.

Adalı, deprem bölgesine öğretmenevi yaptıracağını, Milli Eğitim Bakanlığı ile iletişime geçilmesi için talimat verdiğini açıkladı.

Türkiyeyi sarsan depremin yaralarının kısa sürede sarılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurgulayan Serdal Adalı, en kısa sürede çalışmalara başlanacağını ve hızlı adımlarla öğretmenevi projesini hayata geçireceklerini ileterek, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin yaşam koşullarının iyileştirilmesine destek vermek iş dünyası olarak bizlerinde sorumluluğu. Vanda hizmet veren öğretmenlerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için hazırız."

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Adalı, Van Öğretmenevi projesinin kapsamında öncelikli olarak Milli Eğitim Bakanlığı ile ihtiyaçları tespit edeceklerini ve planlama çalışmalarına başlayarak kısa sürede inşaata başlamaya hazır olduklarını kaydetti.
         AA


Geri Dön