29 / 04 / 2024

Serdar İnan, inşaat mühendisliği öğrencileriyle buluştu!

Serdar İnan, inşaat mühendisliği öğrencileriyle buluştu!

Serdar İnandan İnşaat Mühendisliği öğrencilerine öğüt: Önce kendinizi inşa edin Kendinizi inşa edin ki geleceğiniz inşa olsun Kendinize inanın, büyük düşünün, hayal kurun, peşinden gidin ve tarih yazan olun



İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübünün düzenlediği Civil Career Seminerinde Türkiyenin pek çok üniversitesinden gelen inşaat mühendisi ve mimar adaylarına yaptığı sunumda dünyada neler oluyor, yeni eğilimler, kapitalizm neden ölüyor, Altın Çağa uyum, kendini inşa etmek, büyük düşünmek konularına değindi. Gençlerin kendilerine, geleceğe güven ve umut duyması bir ülke için en büyük güç diyen Serdar İnan, sunumunu kendisinin de katıldığı perküsyon şovla noktaladı

Gençlere kendine güven ve umut aşılayacak
İnan, Boğaziçi Üniversitesinde başladığı bu sunumunu Türkiye çapında üniversitelerde sürdüreceğini, gençlere kendine güven ve umut aşılayacağını belirtti. Serdar İnan, öğrencilere staj imkanı da sunuyor.

Tarih Yazanlar fikir ve proje platformu oluşturuyor
Çılgın projeleriyle de gündeme gelen Serdar İnan, gençleri de cesur, sıradışı proje ve fikir üretmeleri için yüreklendirmek, fikirlerini desteklemek amacıyla Tarih Yazanlar adlı fikir ve proje platformu oluşturduklarını söyledi. Fikrime değer ver sloganı taşıyan platformun detaylarını yakında açıklayacağını belirtti.

Perküsyonla ideal karışımı anlattı
Tek bir radikal fikir yerine hoşgörü ve sevgiyle desteklenmiş, herkesi kucaklayan ve bireylerin uyumlu, büyük bir bütünü oluşturduğu ideal karışımı perküsyonla anlatan Serdar İnan, izleyicileri de şova dahil etti. Herkesin katılımıyla muhteşem bir perküsyon şova imza atıldı.

www.serdarinan.com
www.twitter.com/mimarserdarinan
www.facebook.com/inanlarkurumsal


Geri Dön