14 / 05 / 2024

Serdar İnan: Türkiye iyi bir ivme yakalıyor!

Serdar İnan: Türkiye iyi bir ivme yakalıyor!

Başbakanın açtığı lider ülke Türkiye vizyonunu destekleyen ve bu yükselişi hızlandıracak Altın Çağ Projeleri geliştiren İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, her fırsatta bu vizyonu farklı topluluklara taşımaya devam ediyor



Anadolu kökenli başarılı işadamlarından oluşan Anadolu Aslanları toplantısına katılan Serdar İnan, Birlik olalım, Türkiyenin yükselişini hızlandıralım mesajı verdi.

23-25 Eylül tarihinde Fethiyede bir otelde toplanan Anadolu Aslanları işadamları, bu kez Türkiyenin yeni misyonunu paylaştı. Serdar İnan, bu kez Fethiyedeki Anadolu Aslanları toplantısında bu vizyonun anlamını ve aslanlara düşen görevi dile getirdi. Birlik olalım, bu yükselişi hızlandıralım mesajı veren İnan, ABD ve Avrupa ekonomileri gerilerken, Türkiyenin iyi bir ivme yakalamış olduğunu belirtti. Serdar İnan, özellikle inşaat sektöründe dünya 2.si bir konuma geldik. Bu ivmeyi devam ettirsek kısa zamanda bir üst lige çıkarız." diye konuştu.

Konuşmasında özgüven aşılayan Serdar İnan, Türk Malının da bir dünya markası olma yolunda sektörü adına üstlendiği misyona herkesi davet etti.


 


Geri Dön