04 / 05 / 2024

Şeref Malkoç: Kanal İstanbul, kurumumuzun alanınına giriyor!

Şeref Malkoç: Kanal İstanbul, kurumumuzun alanınına giriyor!

Kamu Başdenetçisi Malkoç, "Kanal İstanbul konusu idari bir karardır. Bir milletvekili arkadaşımız, geniş bir dilekçeyle Kanal İstanbul ile ilgili müracaat etti. Bakacağız" dedi...



Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Denizli'de bir otelde Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından düzenlenen "Ombudsman Halkla Buluşuyor" programı kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Malkoç, burada yaptığı konuşmada, KDK'nin, hukukun üstünlüğünün sağlanması, idarelerde iyi yönetim ilkelerinin yerleştirilmesi için TBMM'ye bağlı anayasal bir kurum olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Kanal İstanbul sorusu

"Kanal İstanbul" konusunda bir başvuru olup olmadığı sorulan Malkoç, "Kanal İstanbul konusu idari bir karardır. Kurumumuzun alanına giriyor. Hatta bir milletvekili arkadaşımız, geniş bir dilekçeyle Kanal İstanbul ile ilgili müracaat etti. Bakacağız. Yeni müracaat. İnceleyeceğiz. Bu müracaat elbette hukuki bir müracaattır. Milletvekili de neticede vatandaştır, bize müracaat edebilir. Yani her türlü konu intikal ediyor bize." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kanal İstanbul çağrısı!

Kanal İstanbul'un ÇED süreci Türkiye'nin en şeffaf süreçlerinden biri oldu!

9 maddede Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un ihalesi yakında!

İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'a yaptığı 15 itiraza, Mustafa Ilıcalı'dan 15 yanıt!


Geri Dön