29 / 04 / 2024

Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu'dan 3 milyon TL'ye ev aldı!

Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu'dan 3 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya lüks bir rezidanstan ev aldı. Sarıkaya, Asena Atalay'a komşu oldu. Daha önce sevgilisiyle Arnavutköy'de yaşayan ünlü oyuncu, Zincirlikuyu'daki lüks dairesine taşındı.



Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya yeni ev aldı.


Daha önce  sevgilisiyle Arnavutköy'de yaşayan ünlü oyuncu, Zincirlikuyu'daki lüks dairesine taşındı.


Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu dan 3 milyon TL ye ev aldı!


Sarıkaya, 160 metrekarelik yeni evi için yaklaşık 3 milyon TL ödedi. Sevilen oyuncu, futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay ve oyuncu Şebnem Bozoklu'nun da yeni komşusu oldu.


Habertürk 



Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;



Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, İstanbul Zincirlikuyu'da lüks bir rezidanstan ev aldı. Sarıkaya, 160 metrekarelik yeni evi için yaklaşık 3 milyon lira ödedi. Sarıkaya oyuncu Şebnem Bozoklu ve futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay ile de komşu oldu.



Özgür Düşünce




Bu haber Güneş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşayan ve onun Arnavutköy'deki evini kullanan Serenay Sarıkaya yeni ev aldı. Daha önce sevgilisiyle Arnavutköy'de yaşayan oyuncu, Zincirlikuyu'daki lüks dairesine hemen taşındı.

160 METREKARELİK DAİRE

Serenay Sarıkaya, 160 metrekarelik yeni evi için yaklaşık 3 milyon TL ödedi. Sevilen oyuncu, futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay ve oyuncu Şebnem Bozoklu'nun da yeni komşusu oldu. Önceki akşam sevgilisi Kerem Bürsin'in aile fertleriyle tanışarak evlilik yolunda önemli bir adım atan Serenay'a evlilik arifesinde neden böyle bir masraf yaptığı sorulduğunda 'Dünyanın binbir türlü hali var, ileride evliliğimde bir sıkıntı olursa başımı sokabileceğim bir evim olsun istedim' dediği öğrenildi.



Güneş


Geri Dön