02 / 05 / 2024

Serik Arıtma Tesisi’nin temelini atıldı!

Serik Arıtma Tesisi’nin temelini atıldı!

Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” dedi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 150 bin kişi kapasiteli Serik Arıtma Tesisi’nin temelini attı. Tarihi bir gün yaşadıklarını belirten Türel, “Biz bu yatırımı yapmasaydık deniz pislik içinde kalacaktı. Serik, Kadriye Belek’te turizm biterdi” dedi.


Serik Arıtma Tesisi’nin Temel Atma törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Rahmetin bol olduğu bir günde Serik’te bulunduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Serik’e birçok kez geldik. Serik’in birçok sorunu vardı. Serik Belediyesi’nde Ramazan Çalık’ı, Büyükşehir’de göreve gelirsek biz sorunları çözeriz dedik. Bu sorunlar geçmişte çözülmedi. Birikmiş sorunları çözmek için yola çıktık. Gece gündüz çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve teşkilatımız ile el ele verdik çalıyoruz. Göreve geldiğimizde Serik’te arıtma problemi facia durumdaydı. Kapasitesi dolmuş, fazla elektrik parası ödememek için tesis çalıştırılmaz durumdaydı. Serik, Belek, Kadriye büyük bir tehlike ile karşı karşıyaydı. Deniz pislik içinde olacaktı. Ancak bir kriz yönetimiyle denizin kirlenmesi önledik” dedi.


Antalya Gazetesi



Geri Dön