28 / 04 / 2024

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyası başladı! Tüm pırlanta takılarda büyük indirim! Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Sevgililer günü kampanyaları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Yetkin Diamond'ta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Yetkin Diamond 3 Şubat 2023 fiyat listesi.



Yetkin diamondta tüm pırlanta takılarda yüzde 60 kampanya başladı. Sevgililer gününe sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına girdi. Sevdikleri için en değerli hediyeyi almak isteyen binlerce kişi büyük bir arayış içine girdi. 

Sevgililer günü kampanyaları adı altnda markaların fiyatlarını takip ediyor. Yetkin diamondta tüm pırlanta kolye, yüzük, bileklik ve küpelerde yüzde 60 indfirim başladı. Üstelik sepette yüzde 5 indirim fırsatı da sunuluyor. 3 Şubat 2023 Yetkin Diamond fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön