27 / 04 / 2024

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim! Pırlanta baget yüzük arayanlar dikkat! Lal Pırlanta 3 Şubat fiyat listesi

Lal pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel yüzde 65 net indirim kampanyası başlattı. Son dönemlerin en popüler yüzüklerinden biri olan baget yüzük arayanlar dikkat! İşte 3 Şubat 2023 Lal Pırlanta fiyat listesi.



14 Şubat sevgililer gününe son 12 gün kaldı. Sevdikleri için değerli ve anlamlı hediye almak isteyen milyonlarca kişi pırlanta markalarının indirimlerini takip ediyor.

Lal pırlanta pırlanta baget yüzüklerde net yüzde 65 indirim kampanyası yaptı. Son zamanların en popüler yüzüğü olan baget yüzükler binlerce kadından tam puan alıyor. Hem tasarımı hem de şık görünümü ile görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Peki pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Pırlanta baget yüzük fiyatları kaç lira? Pırlanta baget yüzük ne kadar? İşte 3 Şubat 2023 Lal pırlanta fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön