03 / 05 / 2024

Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!


Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.



Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Sevkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Besicilik ve hayvan yetiştiriciliği yapmak. Her tür büyük ve küçük baş hayvanın alım, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Hayvansal ürünlerin, teknolojik koşullar altında ve en ekonomik yollardan yetiştiriciliğini ve üretimini yapmak. Sığırcılık, atçılık, koyunculuk, besicilik, kanatlı hayvan ve yetiştiriciliği, arı yetiştiriciliği, ipek böceği yetiştiriciliği, su ürünleri, ev hayvanları yetiştiriciliği konularında üretim, alım, satım, ithalat ve ihracat yapmak yapmak. 3-Her tür et ve et ürünün üretimini, alım satımını, işlenmesini, ithalat ve ihracatını yapmak, et ve et ürünlerinin perakende satışına yönelik işletmeler açmak, 4-Hayvansal ürünlerin yetiştirilmesi ve imalatı için yeni teknolojiler geliştirmek. Bu konularda araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak. 5-Her tür hayvansal üretimine, yetiştirilmesine, işlenmesine, depolanmasına yönelik çiftlik, besihane, tavuk hane, kuluçkahane, kesimhane, deri hane, buzhane, soğuk hava deposu inşa etmek, kiralamak, işletmek, kiraya vermek. 6-Hayvan üretiminde kullanılan her tür makine, ...ve ana sözleşmede yer alan diğer hususlar.
 


Geri Dön