29 / 04 / 2024

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'dan 'kiralık köşk' açıklaması!

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral'ın Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları ileri sürülmüştü. Yiğit Marcus Aral, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk" dedi...



Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Türkiye tatil yapıyor. 

Bir ay önce Miami'den dönüp, Çeşme'de arkadaşlarıyla tatil yapan Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; eliyle yüzünü gizlemeye çalışırken kameralara takılan model, yaptığı bu hareketi daha sonra, "Az önce restorandaydık. Oradan çıktık ve bu yüzden maskemizi takamadık" diyerek açıkladı. Kovid-19 salgını sürecinde Miami'de olduğunu belirten Şahin, "Karantinada yapacak bir tek o vardı. Ben de deniz girip, güneşlendim. Benim zaten bir işim var, olumsuz eleştiriler motivasyonumu düşürmüyor. Birkaç ay daha Türkiye'deyiz, biraz Güney'den uzaklaştık daha çok İstanbul'dayız. Moda haftası var ona hazırlanıyorum. Olumsuz eleştiri her zaman olacaktır, yapacak başka bir şey yok" şeklinde konuştu.

'KONFORLU OLSUN DİYE ORADAYIZ' 

Marcus Aral Yiğit ise Amerika'ya dönene kadar Rumelihisarı'nda sekiz odalı köşk kiraladıkları haberlerinin anımsatılmasıyla, "Satın almadık, geçici olarak oradayız birkaç aylığına. Biraz malikane gibi oldu ama Miami'de de büyük evde oturuyorduk. Aynı konfor olsun diye tercih ettik" diye konuştu. 

Burcu Esmersoy: Bodrum'dan ev aldım!

Demet Özdemir'in Beykoz'daki iki katlı villası!

Koronavirüsle İstanbul'daki bahçeli yalılara talep arttı!


Geri Dön