15 / 05 / 2024

Seyba Residence 240 bin TL'ye!

Seyba Residence 240 bin TL'ye!

Teknik İnşaat Kartal'da gerçekleştirdiği son projesi Seyba Residence'da Ağustos 2010'dan itibaren yaşam başlayacak



Teknik İnşaat Anadolu Yakasının yeni gözdesi Kartal'da gerçekleştirdiği son projesi Seyba Residence ile geleceği gören yatırımcıları kendine çekmeye devam ediyor. Projede konut fiyatları 240 bin TL ile 600 bin TL aralığında.
 
Anadolu yakasının yeni gözdesi Kartal, dünyanın prestijli mimarı Zaha Hadid liderliğinde gerçekleştirilecek Kartal Kentsel Dönüşüm ve  Marmaray  Projesi ile birlikte, ilerki dönemlerde de adından sıkça söz ettirecek bir ilçe özelliğine sahip. Krizi fırsata dönüştürmeyi hedefleyen yatırımcılar için alternatifler yaratan Teknik İnşaat, 22 yıllık tecrübesi ile yakın gelecekte çok daha hareketli ve zengin bir yaşam merkezi haline gelecek olan Kartal Atalar'da inşası devam etmekte olan Seyba Residence projesi ile yatırımcıları kendine çekmeye devam ediyor. Adını; bazı türleri 70 metreyi bulan, fevkalade sağlam köklere sahip, Maya'ların kutsal saydığı bir Orta Amerika ağacı olan seybadan alan projenin büyük bir bölümü tamamlanarak yatırımcılarına meyvelerini şimdiden vermeye başladı...

7009 m² arsa üzerinde inşa edilen  ve yüzde 70'i tamamlanan Seyba Residence; 4 blokta toplam 102 daireden oluşuyor. Projede 118metrekare ile 231metrekare arasında değişen, 2+1, 3+1, 4+1 daireler ve 5+1 dubleks seçenekleri yer alıyor. Sakinlerine her türlü konforu sunmayı amaçlayan ve yüzde 80'i yeşil alandan oluşan proje, yüzme havuzu, fitness salonu, tenis ve basketbol sahaları,çocuk bakım odası ve çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru gibi pek çok sosyal donatıyı da içinde barındırıyor.

0,90'dan başlayan kredi faiz oranı ve müşteri ihtiyacına göre şekillenen vade seçenekleri ile Seyba Recidence'da daire sahibi olmak çok kolay. Şimdiden yüzde 60'ı satılmış olan dairelerin sakinleri 2010 Ağustos ayında yeni bir yaşama merhaba demeye hazırlanıyor.

Seyba Residence Projesi

Kartal - Atalar'da yer alan Seyba Residence projesi, 7009 metrekare arazi üzerine kurulu 102 dairelik bir konut projesi. Sahile sadece yürüyüş mesafesinde olan proje; sahilyolu, minibüs yolu, İDO iskelesi ve Marmaray metro durağı  ile birlikte şehrin tüm ulaşım imkanlarının kesiştiği bir yer olarak heryeri yakın kılma özelliğine sahip bir konumda bulunmaktadır.Projemizin bu konumuna ilave olarak da Atalar bölgesi, havalimanı ve E-5 bağlantılarının varlığı sayesinde yakın gelecekte bugünkünden çok daha hareketli ve zengin bir yaşam merkezi haline gelecek.

13 katlı bir blok, 9'ar katlı 2 blok ve 7  katlı bir blok olmak üzere, toplam 4 bloktan oluşan projede, açık - kapalı otopark, yüzme havuzu - çocuk yüzme havuzu, tenis kortu - basketbol sahası, cafe ve restaurant, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Şehir merkezinin kaotik ortamının dışında kalan, ancak şehirde yaşamanın avantajlarından yararlanabileceğiniz, temiz bir deniz havası ve yeşil bir çevre sunan ve Eylül 2010 da tamamlanacak Seyba Residence projesi ile yüksek bir yaşam kalitesi sunuluyor.

Projede, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yanı sıra, 4+1, 5+1 ve 6+1 dubleks dairelerin de yer aldığı toplam 7 farklı konut seçeneği yer alıyor. 2+1 daireler 118 metrekare, 3+1 daireler 148 metrekare ve 151 m2, 4+1 daireler 165 metrekare. Ayrıca, 4+1 dubleksler 176 metrekare, 5+1 dubleksler 206 metrekare ve 6+1 dubleksler 231 metrekare.

Projede,yürüyüş parkuru, yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu, tenis kortu -alternatif basketbol ve voleybol sahası, cafe ve restaurant, fitness salonu ve sauna,çocuk bakım odası ve çocuk oyun alanı yer alıyor. Ayrıca, yürüyüş yapmak veya bisiklete binmek istediğinizde sahil boyunca Pendik veya Bostancı yönüne doğru keyifli vakit geçirebileceğiniz bir konumunda. Her türlü güvenlik önleminin de düşünüldüğü Seyba Residence'ta, 7 gün 24 saat özel güvenlik ve kapalı devre kamera sistemi ile korunuyor.

1987 yılından bugüne 22 yıllık başarı öyküsüne sahip olan Teknik İnşaat kuruluşundan bu yana geçen sürede; konut, villa, sanayi yapısı, iş merkezi, tarihi bina restorasyonu, banka şubesi, genel müdürlük binası, alt yapı ve üst yapı inşaat işleri gibi toplam 760 bin metrekare alanı kapsayan çok sayıda değişik yapının inşaat veya tadilat dekorasyon uygulamalarını ikmal etti.

www.teknikinsaat.com

[email protected]

0216 517 16 41

0216 484 60 67


Geri Dön